خیابان شریعتی بالاتر از ظفر، بالاتر از مترو شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر، انتهای کوچه مرشدی، پلاک ۱۷ واحد ۱

021-22909216

تاثیر ورزش کردن بر سیستم شنوایی و وزوز گوش

در مطالعه ای که روی تعدادی از افراد ورزشکار سالم صورت گرفت، مشاهده شد که این افراد نسبت به سایرین کمتر دچار کاهش شنوایی ناشی از نویز می شوند و سيستم شنوايي مقاوم تري نسبت به عوامل خطرزايي همچون نويز يا سر و صدا دارند و ميتوان به اين طريق تا حدي، سطح حفاظتي سيستم شنوايي را افزايش داد.


ورزش کردن تاثیر قابل‌توجهی در تندرستی دارد. وزوز گوش می‌تواند در اثر استرس، افسردگی، اضطراب، کمبود خواب و بیماری افزایش یابد. ورزش کردن به طور منظم می‌تواند شما را برای مدیریت استرس، خواب بهتر، و سالم‌تر ماندن کمک کند.

وزوز گوش
وزوز گوش احساس صدایی آزاردهنده در یک یا هردو گوش و یا در سر فرد می باشد و تقریبا عارضه شایعی محسوب میشود و افراد زیادی درگیر آن هستند. وزوز گوش علت های مختلفی دارد مثل :
کم شنوایی در سنین مختلف یا پیرگوشی در سالخوردگان/آسیب گوش یا اختلالات سیستم گردش خون/فشار خون بالا/مواجه با صدای بلند/انسداد جرم گوش/استفاده نادرست از هدفون و هندزفری/شوک های عصبی ناگهانی/تغذیه نادرست فرد/بیماری اُتواِسکلروز /بیماری مِنییِر /اختلالات مفصل گیجگاهی فکی/آسیبهای سر و گردن/تومور عصب شنوایی/مواجهه با صدای بلند /تغذیه نادرست/بیماریهای قلبی و عروقی
بیمار ممکن است طیف مختلفی از صداها را مثل صدای زنگ وزوز غرش هیس یا هوهو را در گوش ها یا سر خود بشنود. شدت این صداها از کم تا زیاد متغیر است و می تواند دائمی یا موقتی باشد و در بعضی موارد ممکن است به اندازه ای باشد که روی تمرکز فرد هنگام انجام فعالیت های روزانه یا خواب او اختلال ایجاد کند. یکی از شایعترین علت های وزوز گوش آسیب سلول های گوش داخلی است. پرزهای ریز و ظریفی که در گوش داخلی وجود دارند، در واکنش به فشار ناشی از امواج صوتی به حرکت درمی آیند.این حرکت موجب تحریک سلولهای گوش و درنتیجه آزادسازی سیگنالهای الکتریکی از اعصاب و ارسال این سیگنالها به مغز می شود. مغز نیز سیگنالهای دریافتی را به صوت تبدیل می کند. چنانچه پرزهای گوش داخل آسیب ببینند، تکانه های الکتریکی اضافه ای را به طور تصادفی روانه ی مغز می کنند که موجب وزوز می شود.

چنانچه از شنیدن صدای وزوز در گوش خود به تنگ آمده اید و راه حلی برای درمان آن پیدا نکردید به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی، یا متخصص مغز و اعصاب می توانید مراجعه کنید اما راه کارهای پزشکان برای حل مشکل وزوز استفاده از دارو های مسکن یا داروهایی است که مشکل بیمار را به صورت موقتی حل می کنند.پزشک ابتدا برای بیمار یک MRI درخواست می کند که عدم وجود تومور را بررسی کند ولی بعد از آن بیمار را به مراکز شنوایی سنجی ارجاع می دهد و اٌدیولوژیست میتواند مشکل بیمار را با استفاده از روش های توانبخشی حتی برای افرادی که افت شنوایی ندارند از طریق ماسکر ها حل کنند.
امروزه شنوایی شناس متخصص وزوز با تکنولوژی های جدید وپیشرفت علم با استفاده از ماسکر های گوش و روش TRT مشکل بیمار را حل می کند.پروسه ی درمان وزوز حدوداً 3 تا 6 ماه ممکن است طول بکشد. این راه درمانی کمی هزینه بر است و تعداد زیادی از بیماران با استفاده از این روش درمان شدند و یا از شدت وزوز آن ها بسیار کاهش پیدا کرده است.
درمان وزوز گوش
متخصصین شنوایی شناسی در درجه اول علت وزوز فرد را مشخص می کند و پس از شنوایی سنجی راهکار های درمانی را در نظر می گیرد.یکی از بهترین راه حل های درمان وزوز گوش استفاده ازدستگاه های سرکوب صدا یا ماسک صدا است که دراین روش با استفاده از بهترین دستگاه های روز ارائه می شود.این ماسکر های وزوز از بهترین برند های معتبر هستند و با کیفیت عالی با استفاده از روش بازآموزی TRT برای بیمار تجویز می شوند.
اگر در تست شنوایی سنجی وزوز فرد همراه با کم شنوایی باشد باید ابتدا مشکل شنوایی برطرف شود یعنی همزمان از سمعکی استفاده شود که سیستم درمان وزوز را هم داشته باشد. بعد از انجام تست شنوایی سنجی مشخص می شود که می توانید سمعک نامریی یا سمعک ریک هم استفاده کنید که ظاهر کوچکتری دارند.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک برتر محفوظ می‌باشد.
طراحی وب
همین الان تماس بگیرید