خیابان شریعتی بالاتر از ظفر، بالاتر از مترو شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر، انتهای کوچه مرشدی، پلاک ۱۷ واحد ۱

021-22909216

قیمت سمعک کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر

سمعک

 خرید سمعک و قیمت سمعک در کلینیک سمعک برتر

ممکن است در آشنایان شما کسی باشد که بنا به دلایلی قدرت شنواییش با مشکل مواجه شده است و از تجهیزات پزشکی کوچکی به اسم سمعک استفاده می کند. در این مطلب قصد داریم به معرفی این وسیله حیاتی برای بیماران شنوایی بپردازیم. همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک برتر تماس بگیرید.
سمعک وسیله ای است که برای کمک به قدرت شنوایی طراحی شده است. این وسیله باعث تقویت صدا ها برای افراد کم شنوا می شود.سمعک دارای قطعات مختلفی است از جمله میکروفون,مدار پردازنده و بلندگو. افرادی که امکان استفاده از فن آوری وسایل کمک شنوایی مانند کاشت حلزون و یا سمعک را ندارند، جزء ناشنوایان محسوب می شوند و می توانند از کاشت حلزون بهره ببرند.البته هزینه کاشت بالا و جراحی آن سنگین است اما بهترین گزینه برای ناشنوای مطلق است.
بهترین سمعک برای کم شنوایی عمیق با بهترین سمعک برای کم شنوایی ملایم متفاوت است یا امکان دارد که فرد دچار کم شنوایی شدید شده باشد که باید از سمعک های قوی استفاده نماید. بنابراین انتخاب قدرت سمعک بر اساس نیاز شنوایی شماست و بر این اساس میتواند شکل سمعک نیز تغییر کند.
اگر آهسته ترین صدایی که می توانید با گوش بهتر خود بشنوید، بین 60 تا 80 دسیبل باشد، فرد به کم شنوایی شدید مبتلا است. اما اگر این میزان حداقل 80 دسیبل باشد، کم شنوایی فرد عمیق است.اما در شنوایی سنجی در کل اگر فرد نتواند صدای کم تر از 90 دسیبل را بشنود، کم شنوایی او در سطح عمیق در نظر گرفته می شود.

کلینیک سمعک برتر

مشتریان ما راجع به سمعک برتر چه می گویند؟

تاریخچه سمعک

سمعک هایی که امروزه مورد استفاده ی افراد با مشکلات شنوایی قرار می گیرد، راه طولانی پیموده اند. سمعک تاریخچه و قدمت طولانی دارد به طوری که قدمت آن به بیش از ۱۰۰ سال می رسد.
اگر بخواهیم به اولین سمعک ها در زمان های خیلی دور اشاره کنیم باید به استفاده از شاخ حیوانات به عنوان سمعک اشاره کنیم. اولین سمعک ها از شاخ حیوانات ساخته شدند و تاریخچه استفاده از سمعک به زمان های بسیار دور برمی گردد. یعنی انسان از قرار دادن شاخ حیوانات جلوی گوش هایش برای جبران کم شنوایی خود استفاده می کرد، حالا می توان تصور کرد که اولین سمعک مربوط به صدها و شاید هزاران سال پیش بوده باشد.
یک مقدار که جلوتر بیاییم میتوانیم به قرن هفدهم اشاره کنیم. شیپور شنوایی (hearing trumpet) اولین وسیله شنوایی واقعی بود. در قرن هفدهم اختراع شد و درست آن را مانند یک شیپور تصور کنید. اما در آن زمان تقویت و پالایش صدا وجود نداشت و شیپور شنوایی نمی‌توانست کاری بیش از جمع‌آوری صدا و رساندن آن به گوش انجام دهد. فرد کم شنوا سر شیپور را به سمت گوینده مورد نظر خود می گرفت و صدای او را با وجود مزاحمت صداهای اطراف بهتر دریافت می کرد. در واقع مانند این است که لاله گوش را بزرگتر کرده و مستقیم جلوی منبع صوتی قرار دهیم. این امر هم باعث ورود کمتر صداهای مزاحم اطراف شده و هم صدای مورد نظر را با اندکی تقویت به گوش می رساند.
با اختراع تلفن، نخستین گام در جهت ساخت سمعک های امروزی در اواخر قرن نوزدهم برداشته شد. در ابتدا سمعک ها به صورت جیبی بوده و البته نویز داخلی قابل توجهی داشت. منبع تغذیه الکتریکی آن به صورت پیل الکتریکی شیمیایی عمل کرده و فرد باید این مجموعه را در کنار هم حمل می کرد.با اختراع تلفن و برق، ساخت سمعک های الکتریکی به واقعیت پیوست.
ایده ی قراردادن بلندگو نزدیک گوش برای جبران کم شنوایی از جایی آمد که گزارش شد کسانی که مبتلا به کم شنوایی هستند، با تلفن راحت تر صحبت می کنند، زیرا در تمام طول مکالمه با فرد بلندگو نزدیک گوش آنها می ماند.
توماس ادیسون به این موضوع پی برد چون خودش نیز  مشکل شنوایی داشت. او با استفاده از یافته ها و مهارت های مبتکرانه و خلاقانه خود، یک فرستنده کربنی ساخت که این امر زمینه ساز به وجود آمدن سمعک های کربنی بود.
دهه 1900؛ سمعک‌های الکترونیکی کوچکتر شدند (اما هنوز هم خیلی قابل استفاده نبودند).
در سال‌های اول قرن بیستم، سمعک‌ها خیلی کوچکتر شدند. کاربر سمعک مجبور بود تقویت‌کننده و باتری‌ها را دور گردن بیندازد و میکروفون را به‌صورت دستی نگه دارد. بنابراین هرکسی که با شما صحبت می‌کرد می‌توانست مستقیم با میکروفون دستی صحبت کند. دقیقاً مثل این‌که امروزه خبرنگارها از میکروفون استفاده می‌کنند.در این مرحله، اندازه میکروفون با کم شنوایی شخص مطابقت دارد. بنابراین اگر کم شنوایی شدید بود، لازم بود فرد کم شنوا یک میکروفون بسیار بزرگ به همراه داشته باشد.
با این حال، ادیسون تنها کسی نبود که به فکر ساخت سمعک الکتریکی بود. در سال ۱۹۱۱، لوئیز وبر دستگاه EshaPhonophor را به عنوان هدیه برای یکی از دوستانش ساخت اما این طرح به قدری دقیق و بی نقص ساخته شده بود که به عنوان طرح سمعک رواج پیدا کرد و منجر به ایجاد شرکت سمعک زیمنس شد. شرکت زیمنس در ادامه به پیشرفت طرح های خود پرداخت و به یک برند شناخته شده در ساخت سمعک تبدیل شد.
پس از آن برند و کمپانی های تولید کننده تجهیزات شنوایی مختلفی سمعک های قوی با اندازه بسیار کوچکتر ساخته شدند.
به عنوان نمونه اولین سمعک داخل گوشی ویدکس در سال 1972 عرضه شد.
در سال 1972 ویدکس سمعک های سری ای خود را به بازار عرضه کرد. ویژگی بارز این سمعک ها، تغییر پیوسته تن، بلندی و خروجی صدا متناسب با ورودی بود. ویدکس در همین دوران به تحقیق و پژوهش اهمیت بیشتری داد و تیم تحقیف و پژوهش ویدکس به ئنبال فناوری ها و همکاری با دیگر نهادها بود.
در همین سال ها اولین سمعک داخل گوشی ویدکس به نام Audilens به بازار عرضه شد و از نظر کیفیت مشابه سمعک های پشت گوشی بود. در سال 1985 با مرگ topholm در سانحه رانندگی، پسرش به جای او وارد ویدکس شد.
1973 استاركی سمعك سفارشی ITE به نام CE1 را با دوره امتحان 90 روزه و يك سال گارانتی عرضه كرد. در اين سال استاركی مدل های مختلفی از سمعك CE را توليد كرد. استاركی به سرعت شرکتی پيشرو در توليد سمعك های سفارشی شد.
شرکت فوناک هم در همین دهه یعنی 1970 کار خودش را آغاز کرد.این شرکت توانست در سال 1978 اولین محصول خود به نام سوپر فرانت را روانه بازار کند. سوپرفرانت از نظر میزان تقویت بی رقیب بود و بعد از مدتی با دستکاری ویژگی هایش توسط متخصصین برای کودکان نیز قابل استفاده شد.
به طور خلاصه در قرن جدید دوران تازه ای برای ساخت سمعک های هوشمند آغاز شد. به طوری که برند های معتبری مانند استارکی, ویدکس ,فوناک و... اقدام به تولید سمعک های داخل گوشی, شارژی, نامرئی و...کردند.

قیمت سمعک

نکات اولیه در استفاده از سمعک

  1. سمعک شنوایی شما را به حالت طبیعی بازنمی­گرداند و تنها با تقویت صداهای ملایم باعث می­شود بهتر از قبل بشنوید.
  2. به جهت اینکه به سمعک عادت کنید لازم است که بگذارید زمان بگذرد. عادت کردن به سمعک جدید زمان می­برد و برای اینکه هرچه سریع تر به صداهای تقویت شده عادت کنید لازم است که بیشتر از سمعک خود استفاده نمایید.
  3. سعی کنید در محیط های مختلف از سمعک خود استفاده کنید. صداهای تقویت شده در محیط های مختلف، متفاوت خواهد بود.
  4. بعد از گذشت 6 ماه پس از خرید سمعک، بهتر است برای انجام سرویس های دوره ای و یا تنظیم مجدد به کلینیک خود مراجعه کنید.

در هنگام خرید سمعک به چه مواردی توجه کنیم؟

ویژگی های مختلفی که باید در هنگام خرید سمعک در نظر بگیرید:

  • کاهش نویز و سوت

اغلب سمعک های جدید امروزی، دارای مداراتی هستند که نویز را کاهش می­دهند که این میزان بسته به نوع و مدل سمعک متفاوت است.

  • میکروفون های جهت دار

یکی از فناوری های جدید و کاربردی در سمعک های جدید، میکروفون های جهت دار است. میکروفون های جهت دار بر روی برخی سمعک ها تنظیم شده اند تا صداهایی که از جلو می­آیند را بهتر دریافت کرده و صداهایی که از پشت یا قسمت های کناری می­آیند را کاهش دهند. همچنین برخی از سمعک ها قادر هستند که در یک جهت تمرکز کنند. میکروفون های جهت دار می­توانند توانایی شنیداری شما را هنگامی که نویز پس زمینه محیطی زیاد است، بهبود ببخشند.

  • باتری های قابل شارژ

با پیشرفت تکنولوژی در صنعت لوازم شنیداری، سمعک هایی با باتری قابل شارژ به بازار عرضه شده اند که خیال کاربر را بابت تعویض مکرر باتری برطرف می­کنند.

  • اتصال بی سیم

سمعک های هوشمند امروزی قادر هستند به صورت بی سیم با برخی دستگاه های سازگار با بلوتوث مانند تلفن های همراه، پخش کننده های موسیقی، رایانه ها و تلویزیون ها ارتباط برقرار کنند. این ویژگی کمک می­کند که بتوانید بدون دست زدن به سمعک از راه دور آن را مدیریت و کنترل کنید. برخی سمعک ها دارای برنامه کاربردی در این زمینه هستند که در این مورد بسیار به شما کمک می­کنند.

  • لوازم جانبی

بسیاری از برندها برای استفاده بهتر کاربر، لوازم جانبی مختلفی را مانند ریموت کنترل از راه دور ارائه می­کنند. شایان ذکر است که این لوازم جداگانه عرضه می­شوند و لازم است که برای خرید آنها هزینه جداگانه بپردازید.

قیمت سمعک

کلینیک سمعک برتر، بهترین تجویز و تنظیم را متناسب با کم شنوایی و درک شنوایی بیمار با به روزترین استاندارد های جهانی و دستگاه ها انجام می دهد. خدمات تنظیم و گارانتی بین المللی و 5 سال خدمات تعمیر از سوی شرکت سازنده از اولیه ترین خدمت رسانی به بیمار می باشد.
این مرکز دارای پکیج خدمات طلایی به بیماران ویژه می باشد.
درصورتیکه بیمه ها قرارداد جهت استرداد هزینه خرید سمعک داشته باشند، فاکتور معتبر صادر می شود.
تنظیم صحیح سمعک و استفاده از دستگاه های بروز و درک مشکلات شنوایی بیمار آمیخته ای از هنر و علم است. که متخصص ادیولوژیست ما  آن را با حداکثر حوصله انجام خواهد داد.
می توان گفت، در چند برند معتبر که خدمات، گارانتی یکسانی دارند، قیمت سمعک ها نیز در هر مدل یکسان است. در برند های متفرقه اگرچه شاید قیمت سمعک گاهی، کمی ارزانتر است، اما از کیفیت خدمات، گارانتی یا عمر دستگاه کاسته می شود. کلینیک سمعک برتر با چند برند بسیار معتبر همکاری تنگاتنگی دارد و در صورت درخواست بیمار از دیگر برندها سمعک مربوطه سفارش داده خواهد شد.

قیمت سمعک دیجیتال

قیمت سمعک دیجیتال با توجه به تکنولوژی محدودی که دارند، بسیار مناسب است. شما می توانید با هر بودجه ای یک سمعک دیجیتال تهیه کنید. اما در نظر داشته باشید که انتخاب مناسب سمعک به میزان کم شنوایی و توقعات شما از سمعک بستگی دارد. قیمت سمعک دیجیتال از روی تعداد باند وکانال و میکروفن آن تعیین می شود.

قیمت سمعک دیجیتال

قیمت سمعک هوشمند

قیمت سمعک هوشمند متناسب با تکنولوژی بکار رفته درآن متغیر است. تعداد باندو کانال، میکروفن سمعک، تعداد برنامه ها، سیستم وایرلس و… روی قیمت سمعک هوشمند تاثیرگذار هستند. شما با مراجعه به کلینیک تخصصی سمعک برتر، می توانید انواع سمعک را روی گوش خودتان تست کنید و از قیمت سمعک هوشمند مطلع شوید.

قیمت سمعک هوشمند

قیمت سمعک فراهوشمند

درحال حاضر سمعک فراهوشمند از بالاترین تکنولوژی سمعک برخوردار است. قیمت سمعک فراهوشمند نسبت به سمعک هوشمند و سمعک دیجیتال بالاتر است. و قطعا کیفیت صدای بهتری هم دارند.

قیمت سمعک فراهوشمند

قیمت سمعک پشت گوشی

سمعک دیجیتال پشت گوشی همان سمعک آنالوگ پیشرفته ای است که با کامپیوتر تنظیم می شود. قیمت این سمعک از 2 میلیون تومان تا 3.5میلیون تومان در تمامی برندها می باشد. سمعک هوشمند پشت گوشی از 3.600.000 تا 4.500.000 میلیون تومان است. سمعک فراهوشمند پشت گوشی یا هوش مصنوعی یا هوشمند پیشرفته از 4.800.000 میلیون تومان در تمامی برندها می باشد.

قیمت سمعک پشت گوشی

قیمت سمعک ضدآب

سمعک های کاملا ضدآب دارای استاندارد IP67 و IP68، خاص برخی از مدل های پشت گوشی است که بیشتر غواصان خواستار آن هستند. قیمت سمعک های مناسب غواصی، از 6.000.000 میلیون تومان شروع می شود.
IP67 و IP68 در برخی از مدل های سمعک، بدین معنی است که سمعک تحمل آبخوردگی تا نیم ساعت را دارا است. قیمت سمعک ضدآب متفاوت است و از 2.000.000 میلیون تومان شروع می شود.

قیمت سمعک ضدآب

قیمت سمعک نامرئی سفارشی

در سمعک نامرئی سفارشی، از خم دوم کانال گوش قالبگیری شده و سمعک از سمعک های نامرئی آماده کمی کوچکتر است. مزیتی که در این مدل سمعک نامرئی سفارشی داریم، قدرت بالا است و مناسب کم شنوایانی است که افت شنوایی آن ها تا 65 دسی بل در تمامی فرکانس ها بوده و در عین حال مخفی بودن سمعک از اولویت بالایی برایشان اهمیت دارد. تمامی خصوصیات سمعک نامرئی فراهوشمند را این سمعک دارا است. قیمت این سمعک مخفی کمی بیشتر از سمعک نامرئی فراهوشمند است.

سمعک نامرئی هوشمند

قیمت سمعک نامرئی دیجیتال

تقریبا در تمامی برندها از 3 میلیون تومان شروع شده و برای کسانی مناسب است که هم کم شنوایی تا 50 دسی بل در تمامی فرکانس ها داشته باشند و هم توقع  تکنولوژی های جدید مانند شنیدن صدای موزیک از سمعک یا اتصال به اکسسوری ها و یا وجو میکروفن چندجهته و دارای سنسور آکوستیکی-حرکتی، را ندارند. در حقیقت صدا برای آن ها بلند و شفاف می شود. البته این سمعک، تکنولوژی تلفن، تلویزیون و محیط شلوغ را در حد یک سمعک دیجیتال دارا است.

سمعک نامرئی دیجیتال

قیمت سمعک نامرئی هوشمند

با توجه به سال تولید از تعداد باندها و تکنولوژی های متفاوتی برخوردار است. تقریبا می توان گفت در تمامی برند ها از 4 میلیون تومان شروع می شود، البته همیشه کیفیت تنظیم و تجربه ادیولوژیست را باید مدنظر داشته باشید.

 
سمعک نامرئی هوشمند

قیمت سمعک نامرئی فراهوشمند

یا هوش مصنوعی تقریبا با تکنولوژی جدید یک سال اخیر است و تمامی خواسته هایی که کاربران از شنیدن انتظار دارند را دارا است. این مدل سمعک ها تقریبا با پایه 3.500.000 میلیون تومان شروع می شود. خصوصیاتی از قبیل شنوایی همه سویه، شنیدن از فاصله چند متری حتی در هنگام حرکت و دویدن، سیستم محافظ باد، سیستم تشخیص حرکت فضایی، جهت یابی دقیق و باریک، چندمیکروفونه بودن سمعک، ارتباط سمعک با موبایل و تلویزیون، شنیدن در محیط سخت شنیداری، طراحی زیبا، سمعک ضدآب در برخی مدل ها، IP67 در بعضی مدل ها و... در سمعک نامرئی فراهوشمند وجود دارد.

سمعک نامرئی فراهوشمند

قیمت سمعک پشت گوشی ریک

سمعک ریک را نباید با سمعک OPEN اشتباه گرفت. سمعک open همان سمعک پشت گوشی است که به جای هوک، در برخی مدل ها از سیم های نازک(Thintube) استفاده می شود. در این مدل رسیور همچنان داخل قاب بزرگ سمعک است. و کیفیت، همان کیفیت سمعک پشت گوشی است.

در سمعک Ric  یا Right رسیور فلزی با پوششی بسیار نرم نزدیک پرده گوش قرار دارد، درنتیجه کیفیت صدا بسیار بالا است و چون گوش کیپ نشده خصوصیات آکوستیکی گوش حفظ می شود. سمعک های ریک را تنها در مدل های هوشمند پیشرفته و یا سمعک فراهوشمند می توان دید. این سمعک ها محصول 2015 به بالا هستند.
قیمت سمعک ریک مانند سمعک هوشمند پیشرفته می باشد. یعنی حداقل از 6/000/000 تومان می باشد.

 
قیمت سمعک پشت گوشی ریک

قیمت سمعک شارژی

سمعک شارژی، سمعک فراهوشمند است که هزینه شارژر به آن اضافه می شود.و تمامی تکنولوژی سمعک فراهوشمند را دارا است. سمعک شارژی در دو مدل سمعک پشت گوشی و سمعک ریک موجود می باشد. سمعک داخل گوشی یا سمعک نامرئی مدل شارژی در هیچ برندی موجود نمی باشد. سیستم شارژ سریع سمعک های شارژی آن ها را محبوب ساخته زیرا نیم ساعت شارژ، 7 ساعت ماندگاری شارژ می دهد. و 4 ساعت شارژ، 15 تا 20 ساعت ماندگاری دارد. شارژر ها به پاوربانک و فندک ماشین قابلیت اتصال دارند. و در هر موقعیتی دسترسی به شارژ موجود می باشد. سمعک شارژی مناسب افرادی است که هم کیفیت از سمعک می خواهند و هم ازتعویض باتری به هر دلیلی عاجزند و یا دوست ندارند.

قیمت سمعک شارژی

سمعک شارژی ریک
 

 یکی از محبوبترین سمعک های فراهوشمند با میکروفون های چرخشی و دارای سنسورهای قوی حرکتی، آکوستیکی و افزایش درک صدای گفتاری سمعکهای ریک می‌باشد. به دلیل افزایش قیمت باتری و مصرف زیاد سمعک در باتری بسیاری ازافراد کم شنوا می توانند از سمعک شارژی استفاده کنند. هرچند افرادی که دارای کم شنوایی عمیق میباشند ، نمی‌توانند  از سمعک های شارژی در کل روز بهره ببرند و شاید نیاز به شارژ مجدد در بین روز داشته باشد . انتخاب  سمعک  اصولاً بر عهده ادیولوژیست بوده و کلینیک تخصصی سمعک برتر  انتخاب هوشمندانه  جهت خرید  سمعک در جهت منافع بیمار انجام خواهد داد. در مرکز شنوایی سمعک برتر،خرید سمعک شارژی یک انتخاب هوشمندانه برای افرادی است که توانایی خوبی در محافظت و نگهداری سمعک دارند و در عین حال ارتباطات اجتماعی آنها زیاد است و نیاز به درک شنوایی بالا و پوشش صدای ۳۶۰ درجه دارند. قیمت این سمعک ها نسبت به کیفیت آنها بسیار مناسب است.

قیمت سمعک پشت گوشی ریک

تکنولوژی سمعک فراهوشمند

  • سمعک فراهوشمند با برخورداری از تکنولوژی وایرلس، به منظور تبادل داده های میکروفن ها برای پردازش دو گوشی بین سمعک ساخته شده اند، جهت یابی باریک، جهت یابی دوگوشی، جهت یابی فضایی، سیستم دوگوشی محافظ باد،‌تمرکز بر روی گفتار و تعادل و یکنواختی صدا که روی قیمت سمعک فراهوشمند موثرهستند.

  • از دیگر عوامل موثر در قیمت سمعک فراهوشمند، بهبود درک گفتار در انواع سمعک فراهوشمند است که با کاهش نویز از همه جهات حتی نویزهای باقی مانده بین سیگنال ها انجام می شود.

  • سمعک فراهوشمند و سمعک هوشمند بر اساس خواسته های بیمار شخصی سازی می شود تا نیازهایش به بهترین شکل ممکن رفع گردد.

  • بیمار در محیط های شلوغ سردرگم نمی شود بر خلاف سمعک دیجیتال، اصوات را همانگونه که هستند دریافت می کنند.

  • سیستم  OVP برای حذف کامل صدای اکو و پیچش در انواع قیمت سمعک فراهوشمند موجود است.

  • میکروفن جهت دار چرخشی در سمعک هوشمندو سمعک فراهوشمند روی گفتارتمرکز می کند.

  • در رده بالای قیمت سمعک فراهوشمند و انواع قیمت سمعک هوشمند، شرایط نقد و اقساط با چک معتبر بانکی پذیرفته می شود.

جدول قیمت سمعک

سمعک دیجیتال 2تا4 کانال – حذف فیدبک و سروصدا
به صورت کلی – IP67(نیم ساعت تحمل آب)
2 الی 3 میلیون تومان
سمعک هوشمند یا دیجیتال هوشمند 6تا 15 کانال - حذف فیدبک به صورت دقیقتر
دارای چند برنامه(محیط خلوت، شلوغ، تلفن، تلویزیون)
3.500 تا 4.500 میلیون تومان
سمعک فراهوشمند یا هوشمند پیشرفته 20 تا32 کانال – قابلیت تشخیص گفتار – وایرلس دار – IP67 – قابلیت کراس- مدیریت سمعک با موبایل – بلوتوث- سیستم OVP – تنظیم با REM- جهتداری دایرکشنال- سیستم محافظ باد- کشف مکان یابی فضایی- قابلیت اتصال به اکسسوری ها- حداکثر شباهت به شنوایی طبیعی

5 تا 7 میلیون تومان


سمعک فراهوشمند با سنسور آکوستیکی- حرکتی 24 تا 65 کانال- قابلیت تشخیص دقیق گفتار حتی در محیط شلوغ، درحال حرکت و دویدن- OVP بسیار پیشرفته- سیستم Yoursound- dynamic sound scape- سیستم محافظ باد- کشف مکان یابی فضایی- شنیدن مستقیم صدای موبایل و موزیک از سمعک- قابلیت اتصال به اکسسوری ها – حداکثر شباهت به شنوایی طبیعی 7 میلیون تومان به بالا

عوامل موثر بر تعیین قیمت سمعک

مهمترین عامل تعیین کننده قیمت سمعک رده تکنولوژی آن، برند سمعک،نحوه تنظیم، سابقه ادیولوژیست و کیفیت خدمات سمعک می باشد.
سمعک های لاکچری یا رده تکنولوژی High End از بالاترین میزان قیمت سمعک، بهترین کیفیت گارانتی و خدمات برخوردار است.
سمعک های Medium و Basic سطح قیمت پایینتر و کیفیت خدمات کمتری دارند. اما باید خاطر نشان کرد، سمعک برتر کلیه ی خدمات خود را به بهترین وجه و بهترین تنظیم سمعک ارائه می دهد تا افرادی که بودجه پایینی دارند نیز بتوانند بیشترین رضایتمندی را نسبت به سایر مراکز داشته باشند. سمعک ارزان با گارانتی بین المللی و با برند معتبر جهانی ویژه افرادی که استطاعت پایین دارند در این مرکز محیا شده است. همچنین لاکچری ترین سمعک ها با بالاترین تکنولوژی و جدیدترین دستگاه ها با بهترین خدمات ویژه افرادی است که بهترین کیفیت سمعک را از این مرکز توقع دارند.

 
تعرفه بیمه برای سمعک

قوی ترین سمعک ها کدامند؟

این سوالی است که افراد هنگام خرید سمعک از خود می پرسند تا بتوانند سمعک قوی تری برای تقویت صدا خریداری کنند.
سمعک های بسیار قوی برای کم شنوایی های شدید تا عمیق و بالاتر یا به عبارت دیگر کم شنوایی از 90 دسی بل و بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد.
سمعک های قوی که سمعک های super power  نامیده می شوندبا قدرت و بهره بالایی که دارد برای کم شنوایی های قوی طراحی شده است. این سمعک ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند.
انواع سمعک های پر قدرت و سوپر پاور، تقویت صوتی بسیار زیادی را برای کم شنوایی های شدید تا عمیق فراهم می کنند. این صدای تقویت شده به دلیل قدرت بالای خود می تواند سوت سمعک و فیدبک زیادی را به همراه داشته باشد. به همین دلیل بهترین قالب برای سمعک های سوپر پاور و پر قدرت، قالب های سیلیکونی و فول شل هستند که کل مجرای گوش و قسمت ابتدایی آن را پوشش می دهند.
سمعک های قوی و جدید از سیستم های سرکوب کننده فیدبک و سوت بسیار پیشرفته استفاده می کنند که می تواند صدای آزاردهنده سمعک را از بین ببرد.
برند های معتبر تولید کننده در زمینه تولید سمعک برای کم شنوایی های عمیق یا همان سمعک های سوپر پاور فعالیت می کنند. هر کدام از این برند ها در میان محصولات خود دارای قوی ترین سمعک ها برای کم شنوایی های شدید و عمیق  وبیشتر هستند. این برند ها سمعک های سوپرپاور خود را با قابلیت دو گوشی، پوشش کم شنوایی گسترده و وسیع، رابط های بلوتوثی اتصال به موبایل و تلویزیون و... تولید می کنند. در این میان برند هایی همچون زیمنس، استارکی، اتیکن، ویدکس، فوناک، ریساند و... در تولید محصولات سوپرپاور را فعالیت می کنند و بهترین سمعک های پرقدرت برای کم شنوایی های شدید تا عمیق را تولید کرده اند.
سمعک سوپرپاور برای کودکان باید دارای قدرت بالایی باشد. برای نوزادان و کودکان دریافت شفاف و درک گفتار بسیار حائز اهمیت است. بنابراین سمعک کودکان برای کم شنوایی عمیق باید قابلیت دریافت کلیه اصوات محیطی و درک بیشتر روی سیگنال های گفتاری را داشته باشد. این سمعک ها باید دارای لوازم جانبی مناسبی باشند. بهتر است برای کودکان از سمعک سوپر پاور شارژی استفاده شود. به سمعک شارژی اشاره کردیم,به نظر توضیح مختصری در مورد سمعک های شارژی بد نباشد.
سمعک های شارژی نخستین بار در سال 2016 وارد بازار شدند. این نوع سمعک برای افرادی که نمی خواهند به طور منظم باطری سمعک خود را تعویض کنند بهترین گزینه است و هنگام خرید سمعک پیشنهاد خوبی است. شارژر این سمعک ها فوق العاده شکیل و ظریف بوده و به همراه سمعک به فرد تحویل داده می شود.

مزایای استفاده از سمعک های شارژی:

  • با استفاده از سمعک های شارژی، دیگر نیازی نیست که کاربر هر چند روز یک بار باطری سمعک را تعویض کند. بنابراین در سالمندانی که به دلیل اختلالات حرکتی و یا ضعف بینایی در انجام کارهای ظریف دچار مشکل هستند، سمعک شارژی بهترین گزینه است.
  • استفاده از سمعک های شارژی سبب صرفه جویی در وقت و هزینه شده و اثرات مخرب محیطی صدها باطری در طول سال را ندارد.
  • مشکلات کمتر پیدا کردن باطری سمعک در موارد خاص.
  • عدم خراب شدن سمعک به علت قراردادن اشتباه باتری.
  • قابلیت شارژ سریع سمعک ها و استفاده در مواقع ضروری.
  • کیفیت بالاتر نسبت به مدل های غیر قابل شارژ.
  • عملکرد بهتر؛ به ویژه در محیط های سرد.

معایب سمعک شارژی

جالب است بدانید که هر کالا یا وسیله جدیدی که وارد بازار و تولید می شود خالی از اشکال نیست و ممکن است ایرادهایی داشته باشد. در  مورد سمعک های جدید شارژی نیز این اصل صدق میکند و ایراداتی دارند. مهمترین این معایب عبارتند از:

  • لزوم شارژ روزانه سمعک گوش برای استفاده هر بار
  • عدم دسترسی به برق در برخی شرایط و مکان ها
  • فراموش کردن شارژ سمعک و عدم استفاده تا هنگام شارژ
  • هزینه بالاتر خرید سمعک شارژی نسبت به بقیه مدل ها
  • نبود سمعک شارژی در همه مدل ها برای کم شنوایی ها

البته میتوان در برخی مدل های شارژی این مشکلات را به حداقل رساند.

بهترین برند های انواع سمعک قوی

در این بخش چند مورد از بهترین برند ها را که در زمینه تولید انواع سمعک های قوی موفق هستند را معرفی خواهیم کرد:

  • فوناک

فوناک یکی از بزرگترین کمپانی های تولید کننده سمعک است. در سال   1974 در سوییس تاسیس شد. هدف این شرکت ارائه سمعک هایی است که به صورت خودکار و بدون دردسر زندگی کم شنوایان را بهبود می بخشند و در هر زمانی تجربه شنوایی فوق العاده را به آن ها هدیه می دهند. فوناک سابقه طولانی در ارائه راه‌حل‌های کمک شنوایی برای کم شنوایی شدید تا عمیق دارد.
سمعک نایدا یکی از جدیدترین محصولات این شرکت است. (Naida Belong)

  • اتیکن

این کمپانی در سال 1904 تاسیس شد.مکان این کمپانی در دانمارک قرار دارد.
Velox S سمعک اِکسید را در آگوست 2019 معرفی کرد. این سمعک بر روی پلتفرم جدید ساخته شده است.
سمعک اتیکن مدل (Exeed) یکی از سمعک های قدرتمند برای کودکان با کم شنوایی شدید می باشد. از نوع پشت گوشی بوده و دارای سیستم هوشمند وایرلس, حذف فیدبک و سوت و همچنین دارای سیستم تقویت گفتار میباشد.
البته باید به سمعک مدل Oticon Alta2   هم اشاره کنیم که به گفته کارشناسان باعث تغییر در رویکرد مراقبت های شنوایی شده است و سطح مطلوبی از اطلاعات را برای پردازش در اختبار مغز قرار می دهد.

  • استارکی

استارکی یک تولیدکننده‌ی محصولات کمک‌ شنوایی در سطح جهانی است که خدمات پس از فروش بسیار عالی با توجه به نیازهای تک تک افراد ارائه می‌کند.
در شهر مینه سوتا در آمریکا فردی به نام William Austin در سال 1967 اقدام به تاسیس شرکت خدمات و تعمییرات حرفه ای سمعک کرد.
از مهمترین ویژگی های محصولات کمپانی سمعک استارکی، استفاده از آخرین تکنولوژی در زمینه حذف فیدیک (صوت سمعک) و همچنین جزو اولین کمپانی هایی است که از پوشش نانو برای مقاومت در برابر آب و رطوبت در قطعات سمعک استفاده کرده است.
سمعک Picasso  استارکی از جدیدترین و بهترین سمعک های این کمپانی است.

  • ویدکس

ویدکس در سال 1956 در کشور دانمارک تاسیس شد. ویدکس به علت داشتن فرمول تجویزی و شیوه پردازشی منحصربه‌فردش در صنعت سمعک شناخته شده است. این کمپانی 150 نمایندگی محصولات و خدمات پس از فروش در کشور های مختلف جهان دارد. سمعک Evoke محصول سال 2018 یکی از جدیدترین محصولات کمپانی ویدکس است.

  • زیمنس

زیمنس هم یکی دیگر از بزرگترین کمپانی های تولید سمعک است. این کمپانی توسط ورنر زیمنس و هالسکی در سال 1847 در آلمان تاسیس شد. این کمپانی نیز سمعک های سوپر پاور بسیار خوبی تولید میکند.
سمعک سیگنیا اکسپرینس و سیگنیا ان ایکس از جدیدترین و قدرتمند ترین سمعک های این کمپانی است. از ویژگی های سمعک های سوپر پاور زیمنس می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
افزایش وضوح گفتار, کوچک بودن و نامرئی بودن سمعک ها, کیفیت مناسب و طول عمر مفید زیاد سمعک ها, سیستم وایرلس و هوشمند و...

کم شنوایی حسی_عصبی

شایع‌ترین نوع کم شنوایی، با نام کم شنوایی حسی-عصبی شناخته می‌شود. این نوع کاهش شنوایی، دائمی است و هنگامی رخ می‌دهد که یا سلول‌های مویی‌شکل در گوش داخلی آسیب می‌بینند و یا مستقیما خود عصب شنوایی درگیر می‌شود که در هر دو حالت انتقال سیگنال‌های عصبی به مغز دچار اختلال می شود. سیگنال‌های مسدود شده، غالبا اطلاعاتی درباره‌ی بلندی و شفافیت صدا را با خود حمل می کنند.یک کم شنوایی حسی عصبی زمانی اتفاق می افتد که آسیب در حلزون یا ساختارهای داخل آن یا در عصبی که از حلزون به سمت مغز می رود، باشد.

علت کم شنوایی حسی _ عصبی:

  • سن

در افراد 65 تا 74 ساله از هر سه نفر یکی به درجاتی از کم شنوایی حسی-عصبی مبتلا هستند. به علاوه، بعد از سن 75 سالگی، تقریبا نیمی از افراد کم شنوایی حسی-عصبی دارند.

  • صدای بلند و ضربه به سر

در معرض صداهای بلند قرارگرفتن یا ضربه سر از دلایل شایع آن می تواند باشد. در موارد مواجهه با صدای بلند بهترین کار، پیشگیری و کاهش یا حذف صدای بلند است. معمولا کم شنوایی های ناشی از سر و صدای بلند دائمی هستند و بیماران برای بهتر شنیدن به سمعک مناسب نیاز دارند. در ضربات به سر و گوش احتمال آسیب به گوش داخلی و اعصاب کند بسیار زیاد است. در اینگونه موارد، تغییر در فشار گوش و نشت مایع گوش مشاهده می شود. در بعضی از موارد عصب گوش آسیب می بیند و یا قطع می شود. درمان این نوع کم شنوایی حسی-عصبی بر عهده ی پزشک متخصص گوش است و در صورت آسیب دائمی به شنوایی، پزشک متخصص سمعک مناسب را تجویز می کند.

  • پیرگوشی

پیرگوشی شایع ترین علت کم شنوایی حسی عصبی است. در پیر گوشی سلول های مویی خارجی در محدوده ی فرکانس های بالا از بین می روند و این باعث کاهش وضوح درک گفتار در زمان مکالمه با بقیه می شود.در پیرگوشی یا کم شنوایی ناشی از نویز فرد شکایت می کند که صداها را می شنود اما قادر به درک آن نیست. شکایت دیگر این افراد این است وقتی وارد فضایی با پس زمینه نویز می شوند، این نویز تمام صداهای محیط را تحت شعاع قرار می دهد.

  • بیماری منییر (Menieres disease)

بیماری منییر در قسمت داخلی گوش اتفاق می‌افتد. کم‌شنوایی پیشرونده، وزوز گوش و سرگیجه‌های خود به خودی از راه‌های شک به وجود این بیماری هستند.کاهش شنوایی معمولا به صورت تدریجی شروع می‌شود و نوسانی است و گاهی بیمار ملزم به استفاده از سمعک می‌شود.

(علاوه بر بیماری منییر بیماری های دیگری نظیر خودایمنی , ویروس ها  و تومور ها نیز در کم شنوایی حسی_عصبی نقش دارند.)

  • داروهای اتوتوکسیک

یکی از عواملی که می‌تواند باعث بروز کم شنوایی حسی عصبی شود، مصرف داروهای اتوتوکسیک است. داروهای اتوتوکسیک داروهایی هستند که از جمله عوارض آنها آسیب به سیستم شنوایی می باشد. داروهای نظیر آنتی‌بیوتیک‌ها، داروهای شیمی درمانی و ….

تشخیص کم شنوایی حسی _عصبی :

  • معاینه ی فیزیکی توسط پزشک متخصص
  •  انجام تست های غربالگری به صورت کامل
  •  تست ها و آزمایش های که به صورت برنامه های کامپیوتری هستند
  •  انجام تست های متنوع شنوایی که توسط پزشک تجویز شده است

درمان کم شنوایی حسی عصبی:

به طور کلی کم شنوایی حسی عصبی عارضه ای نیست که به صورت کامل قابل درمان و مداوا باشد اما باید دانست که در برخی مواقع تشخیص سریع و مراجعه ی به موقع به متخصص شنوایی می تواند کمک به وخیم نشدن وضعیت شنوایی فرد کند.برای درمان کم شنوایی حسی عصبی نمی‌توان از راهکارهای درمانی استفاده کرد بلکه باید از راهکارهای توانبخشی به منظور جبران کاهش شنوایی به وجود آمده استفاده کرد. از جمله راهکارهای توانبخشی برای جبران کم شنوایی حسی عصبی می توان به سمعک و کاشت حلزون اشاره کرد.

سمعک برای کم شنوایی حسی_عصبی:

یکی از راه های بهبود کم شنوایی حسی _ عصبی استفاده از سمعک است.بیشتر از ۹۰ درصد کم شنوایی ها حسی عصبی هستند و تعداد زیادی از آن با سمعک جبران می شود. خوشبختانه این نوع کم‌شنوایی به طور کامل شنوایی را از بین نمی‌برد به گونه‌ای که سمعک می‌تواند آن را جبران کند.

خرید سمعک

فواید سمعک برای کم شنوایان

شنوایی کلیدی است که بوسیله آن می توانیم با دنیای اطرافمان ارتباط برقرار کنیم. از طریق حس شنوایی علاوه بر دریافت اطلاعات از افرادی که نزدیک مان می باشند، می توانیم صداهای محیطی را بشنویم.
در افراد کم شنوا سمعک ها به یاری می آیند و باعث بهبود ارتباط با دنیای اطراف خواهند شد.
سمعک ها فواید زیادی دارند و منجر به بهبود کیفیت ارتباطی فرد و ارتقای شغلی و کسب درآمد، حضور مطمئن تر دراجتماع می شوند.
در صورت عدم استفاده از سمعک، کم شنوایی ممکن است عوارض بسیاری از نظر روانی و جسمی روی زندگی ما داشته باشد.
کاهش شنوایی می تواند منجر به گوشه گیری، عدم مشارکت در فعالیت های اجتماعی و قطع ارتباط با دوستان و آشنایان شود.

در کل  مهمترین فایده ای که سمعک دارد، برطرف کردن مشکل کم شنوایی است. اما فواید و اثرات دیگری هم دارد که در این قسمت به آن اشاره می کنیم:

  • ارتباط با دیگران

ارتباط با دیگران از دیگر فواید سمعک برای کم شنوایان در زمان صحبت با اشخاص است .دیگر نیازی به تکرار صحبت از طرف مخاطب نخواهد بود و همچنین در کاهش و از بین بردن  استرس ناشی از کم شنوایی نقش بسزایی دارد. در کل باعث موثرتر بودن ارتباط با دیگران می شود.

  • دفع خطرات احتمالی

از دیگر فواید سمعک برای کم شنوایان یاری رساندن توسط سمعک گوش در جهت شنیدن صداهای هشدار دهنده است که باعث دفع خطرات احتمالی خواهد شد.شنیدن صدا های هشداردهنده حیاتیست و نشنیدن آنها به دلایل مختلف میتواند جان فرد را به خطر بیاندازد. مانند صدای بوق در خیابان برای جلوگیری از تصادفات احتمالی.

  •  کاهش وزوز گوش

افراد زیادی از وزوز گوش رنج میبرند. معمولا وزوز با کم‌شنوایی همراه است . استفاده از سمعک های مخصوص که دارای برنامه مختص وزوز گوش هستند می تواند به کاهش وزوز و مشکلات ناشی از آن کمک کند . همچنین استفاده از سمعک در جهت درمان کم شنوایی منجر به کاهش استرس و ناراحتی ناشی از وزوز می شود. برای اطلاع از قيمت سمعک برای وزوز گوش مقاله مرتبط در سایت را مطالعه بفرمایید.

  • بهبود زبان و گفتار

در کودکان کم شنوا تجویز به موقع سمعک اصلی ترین نگرانی کارشناسان است. در صورت عدم توجه به تهیه سمعک و گذشتن از سن طلایی زبان و گفتار، بهبودی امری دشوار و پرهزینه است . درصورتیکه تجویز به موقع سمعک در کودکان باعث رشد سریعتر زبان و گفتار می شود .

  • کاهش کُندی شناختی

مطالعات مختلف حاکی از آن هستند که مشکلات شنوایی روی عملکرد شناختی افراد اثرات منفی دارند و به اختلالاتی نظیر زوال عقل منجر می‌شوند. این مشکلات در کسانی که از سمعک استفاده نمی‌کنند به شکل پررنگ‌تری نمود خواهد داشت. نتایج یک پژوهش در دانشگاه پنسیلوانیا نشان داد که کاهش توانایی در شنیدن می‌تواند به تسریع آتروفی یا تحلیل‌رفتن بخش‌های شنوایی مغزی منجر شود؛ یعنی بخش‌هایی از مغز دچار آسیب می‌شوند که قدرت درک کلامی را در فرد کاهش می‌دهند.
آتروفی قشر شنوایی مغز انسان میتواند در درجات متفاوتی رخ دهد ، از تضعیف کامل قشر شنوایی تا کاهش قدرت آن میتواند آثار متفاوتی را بر کیفیت شنیدن و به تبع آن بر کیفیت زندگی شخص داشته باشد .
خوشبختانه استفاده از سمعک ضمن بالابردن قدرت شنوایی، از آتروفی بخش‌های مذکور هم جلوگیری می‌کند. ضمن اینکه اختلالات شناختی مرتبط با کم‌شنوایی در افراد هم با استفاده از سمعک از بین می‌رود.

  • درمان پیرگوشی

همانطور که با افزایش سن بینایی ضعیف میشود و فرد باید از عینک استفاده کند ، قدرت شنوایی هم کاهش می یابد و فرد باید از سمعک استفاده کند.درمان پیرگوشی اهمیت بسیار زیادی دارد و تاثیرگذارترین روش برای درمان پیرگوشی استفاده از سمعک است.
البته منظور از درمان این نیست که استفاده از سمعک باعث میشود شنوایی فرد به طور کامل به حالت اول برگردد ، بلکه سمعک در اصل یک وسیله کمک شنوایی است، یعنی به فرد کمک میکند که صداها را بهتر بشنود و روند پیشرفت افت شنوایی را کند میکند.
در صورت بروز علائم پیرگوشی باید هرچه سریع تر اقدامات لازم نظیر ارزیابی شنوایی و تجویز سمعک انجام شود.
بعد از مراجعه به کلینیک شنوایی و انجام تست شنوایی، ادیولوژیست به شما کمک می کند که بهترین سمعک را خریداری کنید. میزان و نوع افت شنوایی تعیین کننده این است که چه مدل سمعکی برای شما مناسب است ، سمعک ها با توجه به تکنولوژی که در آن ها به کار رفته است کیفیت صدای متفاوتی دارند.

  • کیفیت بهتر زندگی فردی و اجتماعی

کاربرد سمعک در افراد با اختلالات کم شنوایی می تواند کیفیت زندگی فردی و اجتماعی آنها را تحت تاثیر قرارداده و افزایش دهد. ممانعت استفاده از آن می تواند در تعاملات آنها با افراد در اجتماع تاثیرات منفی داشته باشد و به بیانی ساده تر منجر به کاهش ارتباطات شده، منزوی شدن شخص را در پی خواهد شد. درک گفتار در پس زمینه پرسر و صدا از دیگر فواید سمعک برای کم شنوایان است که در پی آن شاهد حضور بیشتر کم شنوایان با اعتماد به نفس بالاتر در محیط های اجتماعی خواهیم بود.

سمعک به کم شنوایان چه کمکی میکند؟

این سوالی است که شاید هنگام خرید سمعک، تجویز سمعک توسط متخصص و همچنین شنیدن درباره استفاده کم شنوایان از سمعک از خود بپرسید.

اصلا چگونه سمعک کار میکند و به یاری کم شنوایان می آید؟

سمعک اصواتی را که وارد گوش می شوند را دریافت می کنند و آنها را مطابق با میزان و نوع افت شنوایی فرد پردازش کرده و سپس صدای پردازش شده و تقویت شده را به داخل گوش هدایت می کنند. تمامی این مراحل بطور آنی انجام می گیرد.
سمعک باعث میشود که در ارتباطات قوی تر باشید و همچنین رابطه خوبی با خانوادتان داشته باشید.صداهای اطراف را واضع بشنوید و از استرس ارتباط برقرار نکردن با دیگران و متوجه نشدن سخنانشان رهایی یابید.
هنگام صحبت کردن با مردم اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.همچنین روحیه خوبی در ارتباط برقرار کردن با دیگران داشته باشید و از افسردگی دور باشید.قادر به شرکت در جمع ها و دورهمی های بیشتری باشید. فارغ از اضطراب ناشی از کم شنوایی یا وزوزگوش در مهمانی ها شرکت کنید و هنگام حضور در جمع اقوام و دوستان لذت ببرید.
بهتر تمرکز کنید.در تحصیل و محل کار موفق باشید.همچنین دیگر نگران کاهش یادگیری ناشی از کم شنوایی نخواهید شد.
از گوش دادن به موسیقی و تماشای تلویزیون لذت ببرید.
سمعک باعث میشود مستقل باشید.برای ارتباط برقرار کردن و صحبت با دیگران به کمک فرد دیگری نیاز نداشته باشید.
سمعک علاوه بر اینکه در روحیه افراد کم شنوا کمک کننده است از نظر جسمی هم بسیار موثر است.

اکنون چند مثال از تاثیر سمعک بر جسم افراد کم شنوا را اشاره می کنیم.

  • افت شنوایی می تواند باعث افزایش سرعت پیشرفت آلزایمر و حتی منجر به آلزایمر زودرس شود. این موضوع کاملاً وابسته به میزان کم شنوایی فرد می باشد.
    هر چه قدر میزان کم شنوایی فرد شدت بیشتر باشد فرد منزوی تر خواهد شد. همین امر باعث کاهش فعالیت وی شده و در نتیجه سیستم شنوایی اصوات کمتری نیز دریافت خواهد کرد. در نتیجه گوش فعالیت کمتری خواهد داشت، پردازش های کمتری نیز بین سیستم شنوایی و عملکرد مغز رخ می دهد.  همین امر موجب کاهش فعالیت مغز و ابتلا به آلزایمر خواهد شد.با تجویز سمعک توسط پزشک متخصص  کم شنوایی بهبود میابد و همچنین جلوی پیشرفت  آلزایمر گرفته میشود.
  • کم شنوایی بر گفتار و عملکرد شناختی نیز تاثیر میگذارد. افراد کم شنوا قادر به تشخصی درست کلمات و جملات نیستند.بخصوص زمانی که در محیط های پر سرو صدا باشند.
  • افراد سالخورده با کم شنوایی ملایم و یا متوسط در آزمونهای شناختی ضعیف تر از کسانی هستند که از شنوایی سالم برخوردار بودند.مطالعاتی دانشگاه پنسیلوانیا برای بررسی اثر کاهش شنوایی در فعالیت و ساختار مغز استفاده شده است.این مطالعه نشان داد افرادی که دارای شنوایی ضعیف هستند، ماده خالص کمتری در  منطقه شنوایی قشر مغز ( منطقه درک گفتار مغز )  داشتند.
  • همچنین مطالعاتی نشان میدهند بعضی از بیماری ها مانند بیماری های کلیوی , دیابت و بیماری های قلبی عروقی بر گوش تاثیر میگذارند و باعث کم شنوایی می شوند.
  • با استفاده از سمعک میتوان تا حدود زیادی از پیشرفت کم شنوایی جلوگیری کرد.کسانی که از سمعک استفاده می کنند. از تغییرات مثبت در روابط، تعاملات اجتماعی، وکار در زندگی خود با توجه به شنوایی شان رضایت دارند.

بهترین سمعک

هنگامی که به خرید وسیله ای میرویم گمان میکنیم که گران ترین نوع آن وسیله بهترین آن است. به عبارت دیگر ما ارزش مادی وسیله را به کیفیت آن ترجیح میدهیم که در بعضی مواقع امکان دارد اشتباه کنیم. در خرید سمعک نیز این چنین است ما باید علاوه بر قیمت باید نکات کیفیتی و تکنولوژی سمعک , قیمت سمعک و.. را نیز مدنظر قرار دهیم. اکنون نکاتی را اشاره میکنیم که در خرید سمعک کمک کننده است:

  • اندازه مناسب

سمعک های قوی معمولا در سایز پشت گوشی طراحی شده اند و توسط متخصص شنوایی شناسی تجویز می گردند و مورد استفاده قرار می گیرند.سایز پشت گوشی سمعک یک نکته قوت است زیرا کیفیت صدای مطلوبی دارد.سمعک های داخل گوشی به دلیل کوچک بودن نمی توانند کیفیت صدای مطلوبی برای فرد به وجود آورد.البته این به نکته اشاره کنیم که در چند سال اخیر سمعک استارکی سمعک های داخل گوشی بسیار با کیفیت با ویژگی های مناسب برای فرد مبتلا به کم شنوایی عمیق فراهم کرده است. اما در هر صورت متخصص شنوایی شناسی سمعک را طوری انتخاب می کند که محدوده پوشش آن بتواند کم شنوایی بیمار را به طور کامل پوشش دهد.

  • تعداد کانال بالا

هر چه قدرت سمعک ها بیشتر باشد یعنی مدار های فیدبک گیری آن نیز بیشتر است. این سمعک ها تعداد کانال های زیادی دارند.تعداد بیشتر کانال به فیدبک گیری بهتر سمعک کمک می کند و تفکیک صدا بهتر انجام می گیرد. معمولا تعداد کانال های سمعک های پر قدرت بین 6 تا 10 کانال است.

  • سیستم کاهنده نویز و قالب سمعک

سمعک باید به سیستم کاهنده نویز برخوردار باشد تا صدا کیفیت مطلوبی داشته باشد. تفاوتی ندارد که چه نوع و مدل سمعکی را مورد استفاده قرار می دهید، مهم این است که قالب گیری اولیه به صورت دقیق انجام شود. چرا که قالب گیری می تواند یکی از عوامل مهم در تجویز سمعک به شمار آید.در صورتی که قالب گیری به درستی انجام نشود، صدا های گفتاری به خوبی تقویت نمی شوند و سمعک در بیش تر اوقات سوت می کشد.استفاده از قالب نرم و یا سخت مناسب، همیشه برای کم شنوایی عمیق مورد استفاده قرار می گیرد. هم چنین تقویت صدا به میزان کافی و بدون فیدبک یا همان سوت کشیدن در سمعک های خیلی قوی نیاز به یک قالب خود دارد.البته لازم به ذکر است که سیستم حذف کننده فیدبک سمعک ها هم در سال های اخیر خیلی پیشرفته تر و بهتر از قبل شده اند و کمک چشم گیری به کنترل فیدبک در سمعک ها می کنند.

  • میکروفون و برنامه تقویت گفتار

سعی کنید سمعکی انتخاب کنید که میکروفون آن ویژگی و طراحی خوبی داشته باشد.مثال طراحی میکروفون دایرکشنال به گونه ایی طراحی شده است که فرکانس های بم کات می شود. همچنین سمعکی انتخاب شود که برنامه تقویت گفتار داشته باشد.

- زیمنس ( سیگنیا ) آلمان
- فوناک سوییس
- استارکی آمریکا

نمونه ای از بهترین برند هایست که سمعک قوی تولید می کنند. شما می توانید با متخصصین  سمعک برتر تماس بگیرید و راهنمایی های لازم را برای خرید یک سمعک مناسب دریافت فرمایید.

بهترین سمعک برای کم شنوایی حسی_عصبی

در این قسمت به نکاتی برای خرید سمعک برای کم شنوایی حسی _ عصبی اشاره می کنیم.

کم شنوایی حسی _ عصبی شایع ترین کم شنوایی است. این کم نوع شنوایی درمان آنچنانی ندارد  و فقط میتوان از وسایل کمک شنیداری کاشتنی مانند سمعک استفاده کرد. بنابراین اگر قصد دارید برای کم شنوایی   حسی – عصبی سمعک خریداری کنید رعایت نکات در حین خرید سمعک میتواند مفید باشد.

  • سمعک های خوب مصرف باتری معقولی دارند و شما مدام نباید به تمام شدن شارژتان فکر کنید. البته سمعک های شارژی هم وجود دارد که اگر قصد مدام عوض نکردن باطری را ندارید میتوانید از آن ها استفاده کنید.
  • پردازش صدا به صورت وایرلس و فوق هوشمند یکی دیگر از ویژگی های مهم یک سمعک عالی است.
  • سمعک خریداری شده باید قابلیت تشخیص گفتار در تمام زوایا حتی پشت سر را داشته باشد.باید سمعک در محیط های شلوغ صدای واضحی داشته باشد.
  • دارا بودن حذف نویز و فیدبک و سوت سمعک گوش یکی دیگر از نکات مهم در حین خرید سمعک است که باید به یاد داشته باشید.
  • در سمعک های هوشمند دکمه هایی برای تنظیم برنامه و صدا وجود دارد که یکی دیگر از نقاط قوت یک سمعک خوب است.
  • خوشبختانه امروزه سمعک هایی به بازار عرضه شدند که دیدی بسیار کمی دارند و این شامل مدل های پشت گوشی و داخل گوشی می شود که در اصطلاح به آنها سمعک های نامرئی یا غیر قابل دید گفته می شود.
  • همچنین خرید سمعک برند های معتبری مانند زیمنس, اتیکن ,استارکی, ویدکس, فوناک پیشنهاد خوبی است.

انواع سمعک

دراین بخش قصد داریم انواع سمعک را به شما معرفی کنیم؛ البته شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک برتر تماس حاصل فرمایید.
در کل انواع سمعک ها در دو گروه بندی تکنولوژی و ظاهری تقسیم خواهیم کرد.

سمعک‌ها از لحاظ تکنولوژی به گروه‌های زیر طبقه‌بندی می‌گردند:

  • سمعک آنالوگ
  • سمعک دیجی تریم
  • سمعک دیجیتال
  • سمعک هوشمند

سمعک‌ها از لحاظ شکل ظاهری به گروه‌های زیر طبقه‌بندی می‌گردند:

  • سمعک جیبی
  • سمعک استخوانی (عینکی و هدباند)
  • سمعک داخل مجرا
  • سمعک داخل گوش
  • سمعک نامرئی (کاملا داخل گوش)

معرفی انواع سمعک

ابتدا تقسیم بندی سمعک ها از لحاظ  تکنولوژی را توضیح خواهیم داد.

1)سمعک آنالوگ:

امروزه و با پیشرفت تکنولوژی سمعک های جدید، سمعک های آنالوگ رواج کمتری دارند اگر بخواهیم سمعک آنالوگ را به زبان ساده تعریف کنیم، سمعک آنالوگ به سمعکی گفته می شود که دارای پردازش آنالوگ است. سمعکهای آنالوگ صدای دریافتی را تبدیل به سیگنالهای الکتریکی می کنند و سپس این سیگنالهای الکتریکی را تقویت کرده و به داخل گوش هدایت می کنند. امروزه از این نوع سمعکها کمتر استفاده می شود.
سمعک آنالوگ فقط یک تقویت کننده و افزایش دهنده اصوات محیطی است و نه چیز دیگر. در واقع در سمعک آنالوگ صدای تلویزیون و تلفن با صدای صحبت کردن افراد هیچ تفاوتی نداشته و هر دو به یک اندازه و یک شکل تقویت می شوند و این موضوع قطعا تاثیر بسزایی در کیفیت صدای سمعک خواهد داشت. در واقع در سمعک آنالوگ دسترسی زیادی برای کنترل و تنظیم سمعک به کاربر داده نشده است.
تفاوت های ظاهری بین سمعک آنالوگ و دیجیتال زیاد وجود ندارد چرا که تفاوت اصلی این دو سمعک در تکونولوژی بکار رفته در آنهاست.در سمعک آنالوگ تقویت اصوات بصورت یکسان و مستمر صورت می گیرد. یعنی برای پردازشگر سمعک آنالوگ صدای حرف زدن افراد با صدای همهمه و شلوغی تفاوتی ندارد و هر دوی این صداها به یک میزان تقویت و تشدید می شوند اما در سمعک دیجیتال اینگونه نیست.
در سمعک های دیجیتال سعی بر آن است که صدای محیطی مفید همانند صدای صحبت دیگران با ما، تقویت بهتری نسبت به صدای همهمه جمعیت داشته باشد. حتی امروزه سطحی از تکنولوژی در سمعک دیجیتال قرار گرفته که بر آن اساس صداها با توجه به مکان های مختلف به میزان خاصی تقویت می کنند. مثلا تقویت صدا در محیط کتابخانه با تقویت صدا در محیط کلاس کاملا متفاوت است.

2)سمعک دیجی تریم:

سمعک های دیجی تریم نسل سمعک های است که در ابتدا صدای ورودی به سمعک به صورت عددی یعنی صفر و یک تبدیل می شوند به این معنی که در هنگامیکه صدا وجود دارد عدد یک و در صورت عدم وجود صدا عدد صفر تعیین می شود. بنابراین از امواج که در محیط قرار داد با توجه به این سیستم الگوبرداری انجام می شود.
این مدل پردازش صدا شروع پردازش به صورت هوشمند است به طوری که قویترین سمعک های در حال حاضر وجود دارد بر این بستر کار می کنند. سمعک دیجیتریم را می توان برنامه ریزی کرد به این معنی که  آن را به وسیله سیستم یا برنامه خاصی تنظیم کردو یا متناسب با ورود هر صدای چه عکس العملی نشان بدهد. با این حال سطح عملکرد در سمعک های با مدار دیجیتریم با هم متفاوت است.

3)سمعک دیجیتال:

پردازش دیجیتال باعث کنترل و تولید صدای بهتر در سمعک ها می شود.سمعک دیجیتال دارای سه قسمت رسیور یا گیرنده، مدار پردازشی و میکروفن یا بلندگو است. باتری نیز تامین انرژی سمعک را برعهده دارد. پردازشگر DSP باعث بهبودعملکرد سمعک و افزایش درک گفتار می شود. صدا در سمعک دیجیتال توسط میکروفن دریافت می شود، در پردازشگر پردازش شده یعنی اول و دوباره به صورت امواج توسط گیرنده(رسیور) به گوش ارسال می شود.
پردازش دیجیتالی در سمعک ها باعث می شود که بتوان سمعک را براحتی تنظیم کرد و یکی از مهم ترین تفاوت های سمعک های دیجیتال با آنالوگ در این است که سمعک های دیجیتال بر اساس ادیوگرام یا نوار گوش فرد کم شنوا تنظیم می شوند.
سمعکهای دیجیتال قابلیت انطباق و سازگاری دارند و بسته به نوع افت شنوایی فرد و نحوه رندگی و استفاده آنها از سمعک، می توانند تنظیم شوند. همچنین در این نوع سمعکها، برنامه های از پیش تعریف شده ای برای استفاده از سمعک در محیطهای مختلف، تعبیه شده است.

4)سمعک هوشمند:

سمعک‌های هوشمند(smart hearing aid) می‌توانند از طریق اتصال بلوتوث با سایر دستگاه‌های هوشمند همانند تلفن هوشمند یا تلویزیون ارتباط برقرار کنند. آنها به فرد کم شنوا امکان گرفتن تماس‌های تلفنی، گوش دادن به موسیقی و سایر موارد صوتی را می‌دهند. این اصوات به صورت مستقیماً به سمعک کاربر بدون نیاز به دستگاه واسطه منتقل می‌شود.

مزایای سمعک هوشمند:

تنظیمات مکان؛ برای کسانی که در حال حرکت هستند، داده‌های GPS سمعک، مکان‌های موردعلاقه فرد را به خاطر می سپارد و صدا را برای افراد کم شنوا متناسب با محیط تنظیم می‌کند.
کاهش باد؛ این تنظیم به طور خودکار فعال می‌شود تا وقتی که بیرون از خانه باد بوزد یا هنگام رانندگی، پنجره‌ها پایین باشد، میزان خش خش صدا کاهش پیدا می‌کند.
قابلیت گرفتن تماس؛ این ویژگی تشخیص می‌دهد که آیا فرد یک تلفن را روی گوش خود نگه داشته است یا خیر. در این حالت به طور اتوماتیک، میزان صدا را برای راحتی بیشتر تنظیم می‌کند.
تمرکز بر گفتار؛ هنگامی که در محیط‌های مختلف نویز ایجاد می‌شود. در هنگام گفتگو با افراد دیگر صدا به سختی شنیده می‌شود. برخی از سمعک‌ها به فرد کم شنوا اجازه می‌دهند واضح ترصدای آنها شنیده شود.
گوش دادن موسیقی و صدای تلویزیون؛ سمعک‌های گذشته اغلب دسترسی کاربر به پخش کننده‌های موسیقی را محدود می‌کرد، زیرا نمی‌توانست به طور همزمان از گوشی و سمعک استفاده کند. با این حال، فناوری بی سیم امکان اتصال مستقیم دستگاه‌های صوتی دارای بلوتوث مانند گوشی‌ها و تلویزیون‌های هوشمند را به سمعک‌ها هوشمند می‌دهد.
کنترل سمعک با استفاده از برنامه‌های هوشمند؛ تجربه گوش دادن را می‌توان شخصی سازی کرد، بسته به علاقه کاربر، صدا را به یک یا هر دو سمعک منتقل کرد یا همزمان به چندین دستگاه متصل شد. این شخصی سازی معمولاً از طریق یک برنامه تلفن همراه امکان پذیر است، زیرا بسیاری از سمعک‌ها برای جای دادن این تنظیمات در خود بسیار کوچک هستند.
اتصال سمعک به خانه‌های هوشمند؛ اینترنت اشیا (IoT) اتصال دیجیتال را به لیست رو به رشد دستگاه‌های خانگی وارد می‌کند. اکنون، یک پلتفرم نرم افزاری به نام IF This then That یا همان (IFTTT) به کاربران سمعک هوشمند اجازه می‌دهد تا خود را به دستگاه‌های اینترنت اشیا اطراف خانه خود متصل کنند و فعالیت های روزمره خود را به طور خودکار انجام دهند.

 بالاخره نوبت توضیح تقسیم بندی سمعک ها از لحاظ ظاهری است.

1)سمعک جیبی:

سمعک های جیبی از جمله سمعک های پر استفاده در سالیان نه چندان دور بودند که امروزه تجویز آن ها، آن چنان مرسوم نیست. سمعک های جیبی تشکیل شده اند از میکروفون و تقویت کننده ای که درون محفظه ای نصب شده و بر روی لباس فرد قرار می گیرد.
رسیور سمعک های جیبی توسط سیمی به سمعک متصل شده و به وسیله قالب در گوش فرد کم شنوا قرار می گیرد. در گذشته برای پوشش دادن کم شنوایی های شدید از این نوع سمعک ها استفاده می شد. هنوز هم ممکن است بعضی افراد به دلیل راحتی استفاده از سمعک های جیبی برای سالمندان و کودکان، این نوع سمعک را به سایر مدل ها ترجیح دهند.از مزایای این سمعک ها می توان به تقویت مناسب آن ها برای کم شنوایی های شدید اشاره کرد.
سمعک های جیبی معایبی هم دارند که از جمله آن ها نویز ناشی از برخورد با لباس بود. به علت تماس میکروفون سمعک جیبی با لباس فرد کم شنوا، صدای ناشی از این برخورد نیز تقویت می شد که خوشایند کاربری که از این نوع سمعک استفاده میکند نبود. همچنین سمعک های جیبی از پهنای فرکانسی زیادی برخوردار نبودند و حداکثر تا فرکانس 4000 هرتز را پوشش می دادند. امکان قطعی سیم سمعک نیز از دیگر معایب سمعک های جیبی بود.

2)سمعک استخوانی:

به سمعک‌هایی که تمامی نقاط آن در قسمت پشتی گوش قرار می‌گیرند و صداهای اطراف شخص را تقویت می‌کنند، سمعک استخوانی می‌گویند. سمعک‌های استخوانی بر خلاف سمعک‌های معمولی صدا را تبدیل به ارتعاشات خاصی می‌کنند؛ این ارتعاشات خاص از طریق استخوانی که در پشت گوش قرار دارد وارد گوش می‌شوند.
این سمعک برای بیمارانی که شرایط استفاده از آن را دارند بسیار مناسب است. روش انتقال صدا در این سمعک کمی متفاوت‌تر از سمعک‌های مرسوم است، به همین دلیل، هر شخصی نمی‌تواند از آن استفاده کند و می‌توان استفاده و تجویز این سمعک را نسبت به سایر مدل‌ها بسیار کمتر مشاهده کرد.

3)داخل مجرا:

سمعک داخل مجرا یا همان سمعک های ITC در بخش پایینی صدفه ی لاله ی گوش قرار می گیرند. استفاده از آنها راحت و آسان است و از آنجا که آنها کمی بزرگتر از مدل CIC هستند، عمر باتری طولانی تری دارند و می توانند ویژگی های اضافی مانند میکروفن جهت دار برای درک بهتر گفتار در محیط های پر سر و صدا و ولوم کنترل داشته باشند.
این شکل از سمعک بعد از قالب گیری از گوش بیمار و به اندازه مجرای گوش ساخته می‌شود و ممکن است مقداری از صدفه ی لاله گوش را نیز در بر بگیرد. این سبک از سمعک نسبت به سمعک‌های ITC کوچک‌تر بوده و ممکن است ولوم و دکمه تغییر برنامه بر روی آن تعبیه شود.
این سبک از سمعک مناسب برای کم شنوایی متوسط تا شدید بوده و نوع باطری استفاده شده در آن 312 و 10 می‌باشد. بسته به تکنولوژی سمعک و نحوه استفاده از آن، میزان مصرف باطری بین ۵ تا ۱۰ روز می‌باشد. تکنولوژی این سمعک‌ها از آنالوگ تا هوشمند ممتاز موجود است و هر چه تکنولوژی سمعک بالاتر باشد، مصرف باطری آن نیز بیشتر خواهد بود.

4)سمعک های داخل گوش:

سمعکی است که تمام اجزای آن (رسیور–میکروفن–آمپلی فایر) در درون پوسته و محفظه‌ای قرار می‌گیرد که این پوسته از روی قالب گوش (قبلاً از گوش قالب‌گیری شده است) ساخته شده و بسته به شرایط بیمار ممکن است اندازه آن بزرگ یا کوچک باشد.

5)سمعک نامرئی:

 IIC مخفف عبارت «Invisible In Canal» بوده و به سمعکی گفته می شود که کاملا" در عمق مجرای گوش قرار می گیرد. سمعک های نامرئی به صورت سفارشی و یا پیش ساخته تولید می شوند.

سمعک نامرئی به چه صورت در گوش قرار می گیرد ؟

پوسته بیرونی سمعک نامرئی به گونه ای طراحی می شود که با حالت درون کانال گوش شما انطباق داشته باشد، در نتیجه شما بدون هیچ گونه مشکلی قادر خواهید بود تا هر زمان که می خواهید سمعک را در گوش خود نگه دارید. قرار دادن و بیرون آوردن این نوع سمعک بسیار ساده بوده، و تعویض باتری ها از آن نیز ساده تر است.

کلینیک سمعک برتر

آیا خرید سمعک را پزشک باید تجویز کند؟

شاید برایتان سوال باشد که آیا برای خرید سمعک باید فرآیند خاصی را پشت سر بگذارید و پزشک معالج برای شما سمعک تجویز کند و یا خودتان می‌توانید نسبت به خرید سمعک اقدام کنید؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله، اگر میخواهید یک سمعک خوب و مناسب داشته باشید که بنابر میزان کم شنوایی شما، برایتان کار کند و مشکل شما را حل نماید، لازم است به پزشک مراجعه کنید و او برای شما یک سمعک با کارایی لازم تجویز نماید.

به یاد داشته باشید که وقتی به پزشک مراجعه می‌کنید، شنوایی شناس تلاش میکند تا بر اساس میزان کم شنوایی شما، سبک زندگی و عادت‌های شما؛ یک سمعک با دستورالعمل های لازم در اختیارتان قرار دهد. این سمعک به همراه مواردی که پزشک به شما آموزش می‌دهد، کمک می‌کند سمعک مورد نظر دقیقاً همان چیزی را که برای بهتر شنیدن نیاز دارید، در اختیار شما قرار دهد. بنابراین برای فروش سمعک، لازم است فرد صلاحیت این کار را داشته باشند.

کلینیک سمعک برتر، بهترین سمعک را با قیمت مناسب، متناسب با کم شنوایی و درک شنوایی بیمار با به روزترین استانداردهای جهانی و دستگاه ها تجویز میکند.
برای اطلاع از قیمت سمعک و خرید سمعک، با ما تماس بگیرید.

خرید سمعک

خرید سمعک مانند خرید یک کالای مصرفی معمولی نیست. سمعک ها تجهیزات پزشکی بسیار پیچیده ای هستند که به تخصص و مهارت یک متخصص با تجربه در مشاوره ,نصب و تنظیم نیاز دارند.بنابراین برای خرید انواع سمعک باید دقت و بررسی خوبی انجام گیرد.جهت خرید سمعک توصیه می شود به مراکز شنوایی و کلینیک های تخصصی سمعک معتبر مراجعه شود.همچنین قبل از خرید سمعک آزمایش های شنوایی انجام میگیرد تا سمعک متناسب با شرایط و نوع کم شنوایی فرد به وی ارائه شود.جهت خرید سمعک به مواردی مانند برند سازنده سمعک, تکنولوژی به کار رفته در سمعک , سال ساخت آن , استحکام و طراحی سمعک و گارانتی و خدمات پس از فروش آن توجه داشته باشید.همچنین این مورد را در نظر بگیرید که سمعک خریداری شده توسط دستگاه های جدید تنظیم شود تا مشکلی برای کاربر سمعک به وجود نیاید.

قیمت سمعک

قیمت سمعک معمولا بر اساس فناوری و تکنولوژی به کار رفته در آن تعیین می شود, اما برخی موارد مانند استحکام و طراحی آن, قابل شارژ بودن و نامرئی بودن مدل سمعک, گارانتی و خدمات پس از فروش آن, سال ساخت آن و... نیز بر قیمت سمعک تاثیر گذارند.

منبع: www.mayoclinic.org

سوالات متداول مراجعه کنندگان:
آیا سمعک کم شنوایی را درمان میکند؟

اگر چه سمعک ها نمی توانند، دقیقا عملکرد گوش را داشته باشند؛ و شنوایی طبیعی را به افراد هدیه دهنداما سمعک ها وسیله ای بسیار مفید و کاربردی برای کسانی که مشکل شنوایی دارند، می باشند و میتوانند تاثیر خوبی رو شنوایی بگذارند و به حس طبیعی  شنوایی گوش نزدیکتر شوند. سمعک ها مزایای فوق العاده ای برای کم شنوایان ایجاد می کنند، و باعث بهبود بخشیدن به کیفیت زندگی آنها می شوند.

بهترین برند های تولید کننده سمعک کدامند؟

زیمنس,اتیکن,استارکی,ویدکس و فوناک شناخته شده ترین برند های ساخت سمعک در دنیا هستند.

چه عواملی بر قیمت سمعک تاثیر می گذارد؟

عواملی مانند سایز سمعک,برند و خدمات پس از فروش سمعک,تکنولوژی سمعک,قدرت سمعک , استحکام سمعک و....

اجزا تشکیل دهنده سمعک کدام است؟

میکروفون,مدارپردازنده و بلندگو از اجزای اصلی سمعک هستند.

برای کودکان و سالمندان چه نوع سمعکی مناسب است؟

براساس میزان شنوایی سمعک های شارژی توصیه می شود و برای افرادی که دارای کم شنوایی شدید و عمیق هستند سمعک های سوپرپاور چه از نوع شارژی و چه از نوع باطری مناسب است.پیشنهاد ما سمعک های سوپر پاور زیمنس است به دلیل کیفیت مناسب و خدمات عالی.

آیا ناشنوایان هم میتوانند از سمعک استفاده کنند؟

سمعک بیشتر برای کم شنوایان تاثیر دارد و برای ناشنوایان کاشت حلزون بهترین گزینه است.

سمعک خوب چه ویژگی هایی دارد؟

اندازه مناسب, قدرت بالا و دارای سیستم تقویت گفتار,تعداد کانال بالا ,دارای سیستم هوشمند و وایرلس ,دارای سیستم حذف فیدبک و سوت کنترل از راه دور سمعک و....

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک برتر محفوظ می‌باشد.
طراحی وب
همین الان تماس بگیرید