راه های موثر سالم ماندن سمعک در رطوبت
رطوبت میتواند برای سمعک شما بسیار آسیب آفرین باشد. زندگی در مناطقی با آب و هوای شرجی و مرطوب، تعریق زیاد و هوای سرد زمستانی میتواند باعث ورود رطوبت به سمعک و آسیب زدن به قطعات آن شود. در نتیجه بسیاری از مراجعین این سوال را از ما میپرسند که راه موثر سالم ماندن سمعک در رطوبت چیست؟ با ما همراه باشید تا پاسخ این پرسش را بیابید.
راههای پیشگیری از ورود رطوبت به داخل سمعک
شما میتواند تنها با رعایت چند نکته ساده از ورود رطوبت به سمعکتان جلوگیری کنید تا عملکرد خوب و پیوستهای از آن دریافت نمایید. در سمعک قطعات الکترونیکی زیاد و در عین حال کوچکی به کار رفته که حساسیت آنها نسبت به رطوبت و تعریق بالا است. بهتر است اصول اولیه را درباره مراقبت از سمعک خود بدانید تا ضمن خشک نگه داشتن آن، از خرابیهای ناشی از رطوبت جلوگیری کنید. اگر رطوبت سمعک را خشک نکنید، راه هوا مسدود شده و در نتیجه با نرسیدن هوا به باتری، عملکرد آن مختل میشود.
استفاده از رطوبت گیر سمعک
یک راه عالی این است که از کیتهای رطوبت گیر با قیمت مناسب برای خشک کردن سمعک استفاده کنید. سمعک خود را در طول شب در داخل کیتهای مخصوص قرار دهید تا گرمایش و جریان هوا بر آنها اعمال شود و رطوبت ناشی از تعریق خارج گردد. اگر بسیار عرق میکنید میتوانید دستگاههای مخصوصی جهت خشک کردن سمعکتان خریداری کنید. این گروه از محصولات در بسیاری از کلینیکها در دسترس هستند.
جلوگیری از خیس شدن سمعک در هوای بارانی
بعید است بارش خفیف باران مشکلی در سمعک ایجاد کند اما توصیه میکنیم برای احتیاط، در هنگام بارش شدید باران سمعک خود را بردارید. باران نیز دارای ترکیبات اسیدی و شیمیایی است و میتواند مخربتر از آب معمولی برای سمعک شما عمل کند. همچنین بعد از شنا نیز بهتر است از خشک بودن گوش خود مطمئن باشید و سپس سمعک را در گوش خود قرار دهید.
کاهش تماس عرق با سمعک
پوست به صورت پیوسته عرق و رطوبت تولید میکند تا دمای بدن کنترل شود. سمعک با قرار گرفتن بر روی گوش دائماً در معرض عرق و رطوبت است و که با نفوذ آنها میتواند آسیب ببیند. قدرت تخریب عرق به دلیل ترکیبات شیمیایی و اسیدی دارد بیشتر از آب معمولی است؛ در نتیجه افرادی که تعریق زیاد دارند و از سمعک پشت گوشی استفاده میکنند بهتر است از یک دستمال کاغذی کوچک در پشت گوش استفاده نمایند. هر یک ساعت یکبار دستمال را عوض کنید و دستمال کاغذی جدیدی را کوچک کرده و پشت گوش خود قرار دهید. با اینکار سمعکتان کمتر با عرق تماس پیدا کرده و طول عمر بیشتری خواهد داشت.
برای سمعکهای داخل گوشی نیز هر دو ساعت یکبار آنها را از گوش خارج کرده، با دستمال تمیز کنید و سپس دوباره داخل گوش قرار دهید. رعایت این نکات ساده میتوان به طور قابل توجهای بر میزان طول عمر سمعک شما تاثیر گذار باشد.
تغییرات سریع دما از دیگر مواردی است که میتواند بر روی سمعک شما لایهای از رطوبت به جای بگذارد. برای درک بهتر این موضوع میتوانیم به عینک اشاره کنیم که زمانی از هوای سرد بیرون به داخل منزل میآیید، عینک شما بخار میگیرد. این موضوع برای سمعک نیز صادق است. در نتیجه پاک کردن سمعک با دستمال و قرار دادن آن در کیت مرطوب گیر را فراموش نکنید.
سمعک ضد آب چیست؟
در سالهای اخیر تولید کنندگان سمعک تلاش کردهاند با استفاده از پوشش نانو برای محصولاتشان، سمعکهایی با مقاومت بالا در برابر رطوبت تولید کنند. با این وجود، همچنان رطوبت یک موضوع جدی برای سمعکها به حساب میآید.
سمعک ضد آب دارای استاندارد IP68 است که بدنه آن مقاومت خوبی در برابر رطوبت و گرد و خاک دارد. برخلاف باور عمومی، سمعک صد در صد ضد آب وجود ندارد. تفاوت سمعک های ضد آب با مدلهای معمولی این است که هنگام بروز حادثه و تماس آن با آب و خیس شدن سمعک، تا حد زیادی از قطعات محافظت میکند و جای نگرانی نیست. اما سمعک ضد آب به این معنا نیست که سمعک خود را در آب رها کنید! همچنین سمعک ضد آب در برابر تعریق بدن مقاوم نیست؛ زیرا عرق حاوی نمک است و می تواند باعث خوردگی بدنه سمعک شود.
چنانچه قصد داشتید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید، میتوانید از طریق شماره تلفنهای قید شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان کلینیک سمعک برتر در تماس باشید.