خیابان شریعتی بالاتر از ظفر، بالاتر از مترو شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر، انتهای کوچه مرشدی، پلاک ۱۷ واحد ۱

021-22909216

سمعک نامرئی

سمعک نامرئی

بهترین گزینه برای افرادی که از دیده شدن سمعک آن‌ها توسط دیگران معذب هستند و تمایلی به قابل رویت بودن سمعک خود ندارند، سمعک‌های نامرئی هستند. اکثر افرادی که دچار کم شنوایی هستند مایل‌اند صدا ها را از طریق سمعک های هوشمند به صورت طبیعی و با کیفیت عالی دریافت نمایند

و مانند دیگر افراد عادی از کیفیت خوب صدا ها برخوردار شوند اما مسئله ای که وجود دارد این است که افراد کم شنوا دوست ندارند اطرافیانشان بدانند که آن ها از سمعک استفاده می کنند. حل این مشکل از طریق سمعک های نامرئی امکانپذیر شده است . سمعک‌های نامرئی سمعک داخل‌گوشی بسیار ظریف و کوچک است که بر خلاف انواع سمعک‌های پشت‌گوشی و داخل‌گوشی در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرد، لذا به صورت مخفی هستند و قابل مشاهده نبوده و متناسب با قالب گوش فرد مورد نظر ساخته می شوند. سمعک نامرئی به صورت کاملا مخفی در گوش جای می‌گیرد، لذا برای دیگران اصلا قابل مشاهده نیست. از نظر تکنولوژی و محدوده پوشش‌دهی دارای انواع مختلفی است. با توجه به این که بسیاری از اشخاص به دلیل دیده شدن سمعک‌شان توسط دیگران، در استفاده از سمعک کوتاهی می‌نمایند، لذا استفاده از سمعک‌های نامرئی برای این گونه از  افراد می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

در این مقاله قصد داریم در مورد نامرئی ترین سمعک‌ها صحبت کنیم. این مقاله قصد داریم به به صفر تا صد این نوع سمعک‌های پرطرفدار بپردازیم. این سمعک محبوب، سمعک مخفی است و دیگر لازم نیست همه بدانند که شما کم شنوا هستید. سمعک نامرئی، یک نوع سمعک دیجیتال هوشمند است که به صورت سمعک سفارشی یا IIC می باشد. اصولا آخرین تکنولوژی ها در این سمعک به کار می رود. ربات آن ها را می سازد و یا به صورت قالب گیری از خم دوم گوش سفارشی ساخته می شود.

کلینیک سمعک برتر

سمعک نامرئی چیست؟

به کوچکترین سمعک‌های داخل گوشی که به دلیل قرارگیری در عمق مجرای خارجی گوش قابل مشاهده نیستند، سمعک نامرئی گفته می‌شود. به دلیل این که هنگامی که سمعک در عمق مجرای گوش است، از تمام عملکردهای گوش خارجی برای تقویت صدا بهره می‌برد، به همین خاطر در این نوع سمعک‌ها صدا بسیار طبیعی‌تر به نظر می‌رسد. سمعک نامرئی در واقع بین خم اول و خم دوم مجرای گوش قرار می‌گیرد و مجهز به تکنولوژی بالایی نسبت به دیگر سمعک‌ها هستند. نحوه آماده سازی آن بدین گونه است که ابتدا از داخل مجرای گوش قالب گیری شده و پس از آن سمعک نامرئی به صورت سفارشی برای کاربر ساخته می‌شود. برای این که راحت بتوان سمعک نامرئی داخل گوش را خارج نمود به یک عدد پین یا نخ متصل می‌شود.

ساختار سمعک های نامرئی

نوآوری ها و خلاقیت های مداوم باعث شده اند که فناوری های پیشرفته به صورت فشرده و کارآمد داخل بدنه های بسیار ریزی قرار بگیرند و یک سمعک فوق العاده را به نام سمعک نامرئی تشکیل دهند. سمعک های نامرئی به طور سفارشی ساخته شده و در داخل کانال گوش قرار می­گیرند. این دسته از سمعک ها هیچ لوله یا سیم خارجی ندارند و هنگامی که در داخل گوش شما قرار می­گیرند با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیستند.

سمعک های نامرئی دارای فناوری های پیشرفته ای هستند که همگی داخل محفظه ای کوچک قرار می­گیرند. سمعک نامرئی مانند سایر سمعک ها از سه قسمت میکروفون، تقویت کننده و بلندگو تشکیل شده است. صداها از طریق میکروفون دریافت شده و سپس امواج صوتی را قبل از ارسال به تقویت کننده به سیگنال های الکتریکی تبدیل می­کند. پس از اینکه قدرت سیگنال ها توسط تقویت کننده افزایش یافت، از طریق بلندگو به داخل گوش ارسال می­شوند.

دلایل انتخاب سمعک نامرئی

غیر قابل دید بودن این گونه سمعک‌ها باعث شده که طرفداران زیادی داشته باشد و این موجب می شود انگیزه و اعتماد به نفس فرد در استفاده از سمعک بالا برود. به دلیل این که این گونه سمعک‌ها در نزدیکی پرده گوش جای می‌گیرند، باعث طبیعی‌تر و بهتر شنیده شدن صدا برای فرد استفاده کننده از سمعک می‌گردد که رضایتمندی بالای افراد را به دنبال خواهد داشت. فرد استفاده کننده از سمعک نامرئی در هنگام استفاده از تلفن، صدا را با کیفیت بهتری خواهد شنید. همچنین به دلیل این که سایز سمعک بسیارکوچک و سبک است، موجب ایجاد حس آسایش و خوشایند بیش‌تری در کاربر خواهند شد.

انواع سمعک‌های نامرئی کدام‌اند؟

سمعک‌های نامرئی شامل دو دسته کلی زیر می گردند:

  • سمعک‌های نامرئی سفارشی

این نوع سمعک‌های نامرئی نیاز به قالب گیری از مجرای گوش دارند و مطابق با شکل و اندازه مجرای گوش فرد استفاده کننده از سمعک ساخته می‌شوند.

  • سمعک‌های نامرئی پیش ساخته یا غیر سفارشی

این نوع از سمعک‌های نامرئی پیش ساخته هستند، لذا نیازی به قالب گیری اولیه نداشته و از قبل آماده‌اند.

انواع مدل سمعک نامرئی

 انواع مدل سمعک نامرئی داخل گوشی

سمعک نامرئی جزوء سمعک‌های داخل گوشی هستند که در ادامه انواع سمعک‌های داخل گوشی آورده شده اند. این نوع سمعک‌ها بر اساس جایگاه قرارگیری در داخل مجرای گوش و صدفه طبقه‌بندی گردیده است.

  • سمعک نامرئی مدلITE

این نوع سمعک های داخل گوشی ITE( IN THE HEAR)، علاوه بر  مجرای گوش، قسمت صدفه یا گودی لاله گوش را پر می‌نمایند. سمعک نامرئی ITE از نمای کنار و جلو قابل رویت هستند. خود این مدل سمعک‌ها نیز بر اساس اینکه چه مقدار از حجم لاله گوش را پر کرده باشند طبقه بندی می‌گردند.

  •  سمعک نامرئی مدلITC

این نوع سمعک‌های نامرئی داخل گوشی تنها قسمت پایینی صدفه را در پر می‌نمایند که به اختصار ITC(IN THE CANAL) نیز نامیده می‌شوند و تنها یک چهارم گودی لاله را در بر می‌گیرند. این نوع سمعک‌های نامرئی از نمای روبرو قابل مشاهده نیستند اما از زوایای کناری دیده می‌شوند. این سمعک ها بیشتر برای افرادی کاربرد دارند که دارای کم شنوایی نسبتا زیادی بوده اما مایل اند که سمعک آنها قابل مشاهده نباشد.

  • سمعک نامرئی مدل CIC

این مدل از سمعک‌های نامرئی که به اختصار به آن ها CIC( COMPLETE IN THE CANAL) گفته می شود متناسب با قالب گوش فرد ساخته می‌شوند، در داخل کانال گوش جاگذاری شده و کاملا محفظه داخلی کانال گوش را پر می‌نمایند و هیچ قسمتی از آن در بخش صدفه یا گودی لاله جای نمی‌گیرد. این سمعک ها از نمای روبرو قابل مشاهده نیستند. تنها زاویه ای که می‌توان از آن زاویه قسمت بیرونی سمعک را مشاهده نمود، در زاویه ۹۰ درجه می‌باشد. این نوع سمعک‌ها بیشترین استفاده کننده را در بین انواع سمعک‌های نامرئی دارند، به خصوص برای آقایان و کسانیکه دارای مجرای گوش بزرگتری هستند مناسب‌تر است.

  • سمعک نامرئی مدل IIC

این نوع از سمعک‌های نامرئی که اختصار کلمات انگلیسی IIC( INVISIBLE IN THE CANAL)است، ۱۰۰ درصد پنهان شده و در حال حاضر کوچک ترین سمعک‌های موجود هستند به گونه‌ای داخل مجرای گوش قرار می‌گیرند که در تمام زوایا و حتی از بغل‌ هم قابل رویت نیستند. در واقع سمعک‌های نامرئی واقعی این نوع سمعک‌ها هستند که برای افراد با کم شنوایی متوسط مناسب‌اند. علت این که این نوع سمعک‌ها کاملا پنهان و غیر قابل رویت هستند این است که قرارگیری آن ها بعد از انحناء طبیعی گوش یعنی بعد از خم دو کانال گوش است.

عوامل تعیین کننده برای استفاده از سمعک نامرئی

عوامل مختلفی تعیین می­کنند که آیا سمعک نامرئی برای شما مناسب است یا خیر؟ درجه کم شنوایی، شکل مجرای گوش و سبک زندگی و نیازهای شنیداری شخصی شما، از عواملی هستند که مشخص می­کنند می­توانید از این دست از سمعک ها استفاده کنید یا خیر؟ به طور کلی سمعک های نامرئی برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط مناسب هستند؛ هر چند نوع کم شنوایی شما و نیازهای شخصیتان می­تواند سمعک پیشنهاد شده توسط شنوایی شناس را تحت تاثیر قرار دهد.

به این نکته توجه کنید که سمعک های نامرئی تنها در مدل های باتری خور موجود هستند. در نتیجه باید کاربر مهارت لازم را برای تعویض منظم باتری داشته باشد، زیرا باتری سمعک های نامرئی بسیار ریز هستند و تعویض مکرر آنها می­تواند کمی مشکل باشد. سالمندان و یا افرادی که مشکلات بینایی دارند بهتر است از سایر مدل های سمعک، از جمله سمعک های پشت گوشی شارژی استفاده کنند.

شرکت‌های سازنده سمعک غیرقابل دیدن و مخفی کدام اند؟

اولین سازنده سمعک نامرئی شرکت استارکی است که بعد از آن دیگر کمپانی‌های هم به ساخت این نوع سمعک اقدام نمودند که بیش‌ترین رقابت هم بین شرکت‌های سازنده سمعک‌های نامرئی در زمینه تکنولوژی وایرلس و بی سیم بودن سمعک‌ها می‌باشد، چرا که ساخت سمعک‌های بی سیم و وایرلس بسیار مشکل است و از لحاظ فنی سخت است، چرا که زمانی که بلوتوث در این گونه سمعک‌ها به کار گذاشته می‌شود موجب بزرگ تر شدن سایز آن می‌گردد و حفظ نمودن شکل نامرئی آن اندکی سخت می‌گردد. دلیل استقبال زیاد از این نوع از سمعک‌ها به دلیل افزایش حس اعتماد به نفس در افراد است و انگیزه آن‌ها را به منظور استفاده از سمعک به علت غیر قابل رویت بودن آن، بیش‌تر می‌نماید.

چه برندی از سمعک نامرئی بخرم؟

اصلی ترین برندهای این سمعک شامل موارد زیر است:

  • اتیکن

بهترین نتیجه‌ها را می‌توان از سمعک‌های اتیکن گرفت. این نوع سمعک برای گوش‌های با سایز کوچک با رنگ پوست‌های متفاوت کاملا مناسب است که در انواع مختلف وجود دارد.

  • ریساند

کمپانی ریساند اخیرا پا به عرصه تولید سمعک‌های نامرئی گذاشته است. از جمله ویژگی های این برند که باعث تمایز آن از دیگر برندها گردیده است، پردازش صدا و فیدبک خوب آن است.

  • فوناک

سمعک های نامرئی فوناک از جنس تیتانیوم هستند که از تکنولوژی چاپ سه بعدی در ساخت شان  استفاده شده است که مناسب افراد با کانال گوش کوچک یا کسانی که دچار شکسته شدن سریع سمعک می‌گردند، است.

  • زیمنس

برند زیمنس برای افرادی مناسب است که خواستار سمعک‌های نامرئی با عملکرد بالا هستند. سمعک های زیمنس با استفاده از میکروچیپ‌ها، موجب وضوح گفتاری عالی می‌گردند.

  • ویدکس

این نوع سمعک‌ها با بهره گیری از سریع‌ترین چیپست‌های موجود در بازار، وضوح صدای عالی را برای کاربران خود به ارمغان می‌آورند.

کوچک ترین سمعک

به هنگام گذراندن اوقات فراغت با افراد خاص زندگیتان , یا دیدار یک فرد جدید, جدیدترین سمعک نامریی به شما تضمین می دهد که هیچ کس متوجه قرار داشتن سمعک بر روی گوش های شما نخواهد بود. سمعک نامریی یکی از کوچکترین سمعک  موجود در دنیای شنوایی این امکان را دارد که در همان لحظه ی انتخاب, بر روی گوش های شما قرار گیرد. به کمک سر سیلیکونی نرم که امکان قرارگیری راحت در داخل گوش را فراهم می کند.
در یک خیابان شلوغ ,دفتر اداری یا رستورانی پر همهمه, در هر کجا که سطح بالایی از نویز محیط حکمفرماست ,مکالمه و ارتباط نیازمند تلاش و تمرکز است. سمعک نامریی این چالش ها را به مهارت پشت سر میگذارد. سمعک نامریی با تمرکز بر روی آنچه که اهمیت دارد, مانندگفتگوی طرف مقابل, با فیلتر کردن نویز ناخواسته ی پس زمینه به راحتی شنوایی کمک می کند.. شما به راحتی آنچه که مایل به شنیدن آن هستید را می شنوید. تمام روز و در هر موقعیتی.
برخلاف سمعک هایی که در پشت گوش قرار می گیرند, میکروفن سمعک نامریی صدا را از داخل کانال گوش دریافت می کند. این ویژگی این امکان را برای شما فراهم می سازد تا تماس های تلفنی و صدای موزیک را به صورت طبیعی بشنوید. همچنین می توانید از هدفون های روگوشی استفاده کنید. استفاده از سمعک نامریی بسیار طبیعی است آنقدر طبیعی که شما وجود سمعک در داخل گوش های خود را فراموش خواهید کرد.

دلایل محبوبیت سمعک های نامرئی

می خواهیم بدانیم چه چیزهایی این سمعک را، سمعک محبوب قرارداده است. در زیر به چند پارامتر به ترتیب اشاره می کنیم:
• رضایت بیمار
ریز بودن سمعک و داشتن کنترل سمعک نزد بیمار، گاه با اپلیکیشن و گاه با ریموت از مزایای سمعک مخفی است. علاوه بر این که خود سمعک نامرئی به صورت هوشمند در محیط های مختلف تنظیم اتوماتیک می شود.
• مکان یابی جهت دار
افراد کم شنوا در جهت یابی مشکلات فراوان دارند. اما سمعک نامرئی، مخصوصا زمانی که دوطرفه استفاده می شود، این مشکل را حل می کند.
• کیفیت بالای سمعک نامرئی
نزدیک بودن به پرده گوش و درنتیجه رسیدن طبیعی صدا به گوش، کیفیت و وضوح بالا را در سمعک نامرئی به ارمنغان آورده است.
• عدم فیدبک در سمعک نامرئی
زیرا کاملا سایز گوش است و فیدبک یا اعوجاج باعث بدعملکردی در آن نمی شود و به اصطلاح سمعک سوت نمی زند.
درصورتیکه تغییر وزن زیاد داشته باشید و یا قالبگیری به خوبی انجام نشده باشد، سمعک دچار سوت خواهد شد. سمعک نامرئی به علت قرارگیری در خم گوش و نزدیک پرده گوش نیاز به تقویت بالا ندارد.
• کاهش اثر انسداد
این اثر پدیده ای است که به علت قرارگیری سمعک در کانال گوش رخ می دهد و شخص صدا را از درون لوله و گرفته می شنود.
اما به علت اینکه تقویت فرکانس های پایین در سمعک نامرئی از تکنولوژی جدیدی برخوردار است، اثر انسداد را نمیبینیم.
• قدرت و تقویت بالای صدا
اندازه کوچک این سمعک و تقویت بالای آن در سمعک نامرئی سفارشی بسیار محبوب است و باعث رضایت در کاربران سمعک گشته است.
جهت انتخاب بهترین سمعک و خدمات مشاوره سمعک با ما در ارتباط باشید.

مزایا و معایب سمعک نامرئی

استفاده از سمعک‌های نامرئی چه مزایایی دارد؟

  • به دلیل قابل مشاهده نبودن، موجب ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس بیش‌تر در کاربر می‌گردد.
  • به دلیل نزدیکی به پرده گوش، صدای بهتر، طبیعی‌تر و با وضوح بیش‌تری به گوش کاربر می‌رسد.
  • با توجه به قرارگیری این نوع سمعک‌ها در عمق مجرای گوش، سر و صدای اضافه در سمعک به طرز محسوسی کاهش می‌یابد.
  • به دلیل کوچکی و سبکی آن، احساس خوشایندتر و راحتی بیش‌تری را برای کاربر ایجاد می‌نماید.
  • بدون هیچ نشانه ای از اینکه فرد از سمعک استفاده می کند.
  • به خوبی به تلفن وصل شده و کار می‌کند.
  • امکان انطباق دادن آن با شرایط خاص وجود دارد.
  • برای تمام سنین افراد، پیر و جوان، مناسب است.

 

محدودیت‌ها و معایب استفاده از سمعک نامرئی چیست؟

  1. دارا بودن از قدرت کمتر به علت داشتن رسیورکوچکتر
  2. دچار مشکل شدن جرم گوش در این نوع سمعک‌ها
  3. فاقد میکروفون جهت‌دار بودن
  4. عدم مناسب بودن برای تمامی افراد
  5. عدم مناسب بودن برای افرادی دارای مشکل بینایی و توانایی دستی هستند مثل افراد مسن
  6. احتمال بیش‌تر افزایش اثرانسداد در این گونه سمعک‌ها
  7. احتمال بیش‌تر سوت سمعک در این نوع سمعک‌ها
  8. کوتاه بودن طول عمر باتری
  9. برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط طراحی شده اند .

سمعک‌های نامرئی برای چه افرادی مناسب است و برای چه افرادی مناسب نیست؟

اگرچه سمعک‌های نامرئی دارای مزایای بسیاری است اما برای همه افراد هم مناسب نخواهند بود. به طور مثال اگر مجرای گوش خیلی کوچک، باریک یا نامناسب باشد، گوش کاربر برای این نوع سمعک مناسب نخواهد بود. با توجه به این که تمامی قطعات سمعک از قبیل میکروفون، آمپلی فایر و رسیور باید در مجرای گوش شما کنارهم قرار بگیرند، بنابراین نیاز به فضای کافی و مشخصی دارند، لذا در صورتی که اندازه مجرای گوش خیلی کوچک و باریک بوده و فضای لازم و کافی را نداشته باشد، این نوع سمعک‌ها گزینه مناسب نخواهند بود. همچنین این نوع سمعک‌ها گزینه خوبی برای نوزادان نیست چرا که اندازه آن خیلی کوچک است و مجرای گوش نوزادان رو به رشد است.

همچنین علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، سمعک‌های نامرئی برای افراد با کم شنوایی در فرکانس‌های بالا هم مناسب نیست به دلیل این که این افراد زمان استفاده از سمعک نامرئی در مجرای گوش خود، دچار گرفتگی یا انسداد غیر قابل تحمل در گوش می‌شوند. اما در افراد با کم شنوایی متوسط به دلیل نداشتن مشکل از نظر انسداد، سمعک نامرئی به خوبی میزان کم شنوایی متوسط آن‌ها را پوشش می‌دهد، حالی که تاکنون هیچ نوع سمعک نامرئی برای افرادی با کم شنوایی زیاد و عمیق تولید نشده است. به طور کلی این نوع سمعک‌ها برای افراد زیر مناسب نیستند:

  • افراد مسن، به دلیل این که این گونه افراد دارای بینایی کم و لرزش دست هستند و با توجه به این که این گونه سمعک‌ها بسیار کوچک هستند، هنگام استفاده، تمیز کردن و تعویض باطری سمعک دچار مشکل خواهند شد، لذا سمعک‌های نامرئی برای این قشر از افراد مناسب نخواهند بود.
  • افراد با افت شنوایی شدید و عمیق، زیرا با توجه به کوچک بودن این نوع سمعک‌ها از قدرت کم‌تری نسبت به دیگر سمعک‌ها برخوردارند. به دلیل کوچک بودن این سمعک ها، قدرت آنها نیز کم بوده و برای کم شنوایی ملایم و متوسط مناسب است.
  • برای افراد با مجرای گوش کم، چرا که ممکن است سمعک و باطری سمعک به خوبی در گوش جای نگیرند.
  • برای افرادی که دارای پارگی گوش، چرا که عفونت و ترشحات گوش موجب خرابی زود هنگام این گونه از سمعک ها خواهد شد. تجویز سمعک داخل گوش برای این افراد، مناسب نیست چرا که عفونت گوش، و ترشحات چرکی سبب خراب شدن سریع سمعک می شود و تهویه هوا در مجرای گوش را مختل نموده و باعث افزایش ترشحات در گوش می‌گردد.
  • سمعک نامرئی برای نوزادان و کودکان، برای قشر سنی زیر 12 سال، کودکان به دلیل فعالیت، تحرک و تعرق زیادی که دارند نمی‌توانند به راحتی این گونه سمعک‌ها را نگه‌داری نمایند، لذا موجب خرابی زودهنگام و به بار آوردن هزینه‌های اضافی برای والدین خود می‌گردند.
  • افرادی که دارای افت شنوایی در فرکانس های بالا هستند و فرکانس های پایین آنها در حد نرمال است چرا که استفاده از سمعک های نامرئی در این افراد سبب احساس پری گوش و پیچش صدا در سر می شود که موجب احساس ناخوشایندی در بیمار می گردد.
  • - افرادی که گوش چربی دارند و دائماً در حال تولید سرومن هستند. وجود جرم گوش زیاد سبب کاهش عمر سمعک و قطعی پیاپی سمعک می‌گردد و کیفیت صدا برای فرد کم‌شنوا و استفاده کننده از سمعک را نیز کاهش می دهد. همچنین موجب کم شدن طول عمر سمعک و باطری آن خواهد شد.

آیا هزینه سمعک های نامرئی نسبت به سمعک های دیگر بیشتر است؟

خیر بیشتر نیست. اگر فرد کم شنوا تصمیم به استفاده از سمعک نامرئی بگیرد و این نوع سمعک برای او مناسب باشد اما انتخاب او سمعک رشته گوش از همان تکنولوژی باشد قیمت آنها با هم تفاوت چندانی ندارد. به طور مثال در اکثر برندها قیمت سمعک نامرئی داخل گوش با سمعک پشت گوش یکسان است.

گارانتی و مصرف باطری سمعک های نامرئی چگونه است؟

معمولاً سمعک های نامرئی دارای گارانتی 2ساله و خدمات پس از فروش 5ساله می باشند. همچنین به دلیل این که از باطری شماره 10 در این نوع سمعک ها استفاده شده معمولا هر 5 تا 7 روز نیاز به تعویض باطری خواهند داشت.

 نکات مهم برای خرید سمعک نامرئی

اگر تصمیم به خرید سمعک نامرئی و استفاده کردن از آن را دارید باید به یک سری نکات توجه نمایید. اول از هر چیزی می‌بایست زمان خرید سمعک نامرئی به خوبی به حرف های شنوایی شناس خود گوش فرا دهید. جهت استفاده نمودن از این سمعک ها مجرای گوش شما می‌بایست شرایط ویژه ای داشته باشد. علاوه بر این میزان افت شنوایی شما باید دارای مقدار مشخصی بوده تا سمعک بتواند آن را پوشش دهد. بنابراین اگر ادیولوژیست استفاده از سمعک نامرئی را برای شما مناسب ندانست هرگز به خرید آن اصرار نکنید به این دلیل که کیفیت شنوایی شما از ظاهر سمعک بسیار مهمتر است. از برندهای معتبر و درجه یک استفاده کنید. چرا که استفاده نمودن از مارکهای درجه دو یا زیرمجموعه قطعا افت کیفیت را بهمراه خواهد داشت. بهترین برندهای سمعک نامرئی عبارتند از: زیمنس (سیگنیا)، اتیکن، ریساند، فوناک، استارکی و ویدکس. لذا از ادیولوژیست خود بخواهید که مناسبترین سمعک نامرئی را از بین این برندها برای شما انتخاب نماید. نکته دیگر این که استفاده از سمعک نامرئی نیاز به مراقبت و نظافت بیشتری دارد. همچنین در نظر داشته باشید که این نوع سمعک برای افراد دچار لرزش دست و بسیار مسن مناسب نیست.

نکاتی جهت جلوگیری از خرابی سمعک‌های نامرئی

  • تمیز نگه داشتن روزانه سمعک‌

تمامی سمعک‌های داخل گوشی از جمله سمعک‌های نامرئی در معرض وکس گوش قرار خواهند گرفت، لذا لازم است که سمعک‌ها را تمیز نگه داشته و روزانه آن ها را تمیز نمود، زیرا یکی از دلایل مهم خراب شدن سمعک‌های نامرئی همین جرم و وکس گوش و پر بودن فیلتر سمعک است که ممکن است حتی سمعک را به طور کامل از کار بیندازد، بنابراین با تمیز نمودن مداوم سمعک‌های نامرئی تا حدود زیادی می‌توان از خرابی آن دوری نمود. صورتی که سمعک دچار جرم گرفتگی باشد ممکن است سوت کشیده و صدای نا خوشایندی ایجاد نماید.

  • تمیز نگه داشتن گوش‌ها

علاوه بر تمیز کردن روزانه سمعک، نظافت و تمیز نگه داشتن همیشگی مجرای گوش هم در نگه‌داری و افزایش طول عمر سمعک نامرئی بسیار مثمر ثمر خواهد بود و باعث کاهش خرابی سمعک می‌گردد.

  • جلوگیری از مرطوب و خیس شدن سمعک

در صورت قرارگیری طولانی مدت سمعک در معرض رطوبت، سمعک زودتر خراب شده و طول عمر آن بسیار کم می‌گردد. بنابراین لازم است که در زمان خوابیدن محفظه باتری را باز نموده تا هوا در محفظه داخلی سمعک جریان پیدا کند و رطوبت ایجاد شده در آن را خشک شود. همچنین در صورتی که در یک منطقه مرطوب زندگی می کنید و یا ورزشکار هستید، پکیج تنظیف ویژه سمعک‌های نامرئی را تهیه نمایید تا به مقدار چشمگیری سمعک بتواند از رطوبت دور نگه داشته شود.

  • استفاده نمودن از رطوبت گیرها
  • استفاده از سرویس دوره ای سمعک
  • به موقع عوض نمودن واکس گارد یا محافظ جرم سمعک

نامرئی‌‌ترین سمعک‌ها کدام است؟

برخی از انواع سمعک نامرئی‌( انواع برند) سمعک‌های موجود در بازار عبارتند از:

  • سمعک نامرئی اتیکن

سمعک‌های اتیکن بسیار کوچک و پیشرفته هستند و از صدای بسیار شفافی برخوردارند. با توجه به این که این گونه سمعک‌ها بسیار کوچک هستند سیستم وایرلس و بلوتوث از پیکربندی این گونه سمعک‌ها حذف شده است و دارای قیمت‌های بسیار متفاوتی هستند.

سمعک نامرئی اتیکن

  • سمعک‌های نامرئی ریساند

از ویژگی‌ای سمعک‌های نامرئی ریساند کوچک بودن، دارا بودن تکنولوژی هم زمان دو گوش، دارا بودن برنامه اتوماتیک تلفن، پوشش دهنده وزوز گوش، دارای  میکروفون‌های جهت‌دار اتوماتیک و ... است.

  • سمعک‌های نامرئی فوناک

سمعک‌های فوناک بسته به مجرای گوش فرد کم شنوا کاملا نامرئی است و با توجه به اندازه حجم گوش کاربر ساخته می‌شود و برای تمامی فعالیت‌های روزانه قابل استفاده است. حتی در زمان ورزش و خواب هم بسیار مناسب اند و دارای صدایی بسیار رسا و شفاف اند.

  • سمعک نامرئی زیمنس

سمعک نامرئی زیمنس برای افراد کم شنوایی ملایم تا متوسط مفید است، سمعک های زیمنس بسیار کوچک و قابل رویت هستند، نویز را مدیریت کرده و مانع از ایجاد وزوز در گوش می‌شوند. قیمت سمعک‌های زیمنس بسته به نوع تکنولوژی به کار رفته در آن بسیار متفاوت است. سمعک‌های نامرئی زیمنس دارای وایرلس و بلوتوث است، بنابراین می‌تواند به موبایل و دیگر وسایل صوتی و تصویری وصل شود.

سمعک نامرئی زیمنس

چند نمونه از سمعک های نامرئی زیمنس:

سمعک نامرئی زیمنس SILK NX

در این مدل سمعک مخفی که  کاملا داخل کانال گوش می رود و در حقیقت در خم دوم گوش جای می گیرد، بدون نیاز به قالبگیری، سمعک همان لحظه تنظیم شده و به بیمار تحویل داده می شود.یک دستگیره کوچک و بی رنگ جهت گذاشتن و برداشتن سمعک روی آن تعبیه شده است.
کلینیک سمعک برتر، مجهز به جدیدترین دستگاه های تنظیم من جمله، REM از آخرین تکنولوژی ها برای تنظیم سمعک هوشمند استفاده کرده و در نتیجه شما یک سمعک نامرئی کاملا راحت را صاحب خواهید شد.
سمعک زیمنس مدل SILK NX دارای میکروفن جهت دار بوده که صداهای مزاحم را کاهش داده و باعث وضوح و شفافیت گفتار می شود.عملکرد پیشرفته SPEECH MASTER اصوات را جستجو می کند تا درک گفتار بهبود یابد.هم چنین این سمعک نامرئی، قابلیت مدیریت با اپلیکیشن موبایل را دارد.
پوشش سیلیکونی نرم در سایزهای مختلف باعث می شود که کاربر با هر سایز گوش همان لحظه در کلینیک سمعک خود را تحویل گرفته و نرمی سیلیکونی آن احساس راحتی را در گوش ایجاد می کند.
سیستم  OWN VOICE MANAGERمدیریت صدای کاربر است که باعث از بین رفتن صدای میکروفونی شخص می شود. ایرادی که در سمعک های تکنولوژی 2018 به پایین وجود داشت.
قیمت این مدل سمعک نامرئی، درهر گوش حدود 5 میلیون به بالا می باشد که مقداری از آن را تقریبا تمامی بیمه ها تقبل می کنند.

سمعک نامرئی زیمنس

سمعک سفارشی زیمنس INSIO NX

این نوع سمعک نامرئی به صورت سفارشی ساخته شده، بنابراین تحویل آن همان لحظه نیست و بین سه روز تا یک هفته زمان می برد. قالب ریز از خم دوم گوش گرفته می شود و در هنگام ساخت از فیس یا سطح تیره استفاده می کنند تا با تیرگی مجرای گوش یکی شود. روی سطح یک دستگیره کوچک و ریز قرار داده می شود تا کاربر به راحتی بتواند آن را داخل گوش بگذارد و بردارد. سیستم جهت یابی در این سمعک قوی است زیرا از میکروفن جهت دار استفاده می شود تا  گفتار، وضوح و شفافیت بیشتری داشته باشد.عملکرد پیشرفته SPEECH MASTER که اصوات را جستجو می کند تا درک گفتار بهبود یابد.
این نوع سمعک نامرئی با سیستم OWN VOICE MANAGER کامل گشته و صدای میکروفونی از بین می رود، به این صورت که سمعک صدای کاربر را ضبط کرده و دیگر تقویتی در صدای کاربر نداریم در نتیجه کاربر سمعک صدای خود را بلندتر و میکروفونی نمی شنود.
همچنین روی موبایل شما اپتیکیشنی نصب می کنیم که با آن می توانید یک تا شش برنامه در دسترس داشته باشید و هر وقت بخواهید صدا ها را در محیط های مختلف مانند خیابان، رستوران، کنسرت ها، مکان های ورزشی و هنگام گوش دادن تلویزیون کم یا زیاد کنید.
قیمت این سمعک مخفی از حدود 5 میلیون تومان به بالا در هر گوش است که تقریبا تمامی بیمه ها مقداری از آن را تقبل می کنند.

سمعک سفارشی زیمنس

نحوه قرارگیری سمعک نامرئی در گوش به چه صورت است؟

بدنه بیرونی سمعک نامرئی به گونه ای طراحی شده که با حالت درون کانال گوش شما کاملا منطبق باشد، در لذا شما به راحتی قادر خواهید بود تا هر زمان که می خواهید سمعک را در گوش خود نگه دارید.

قیمت سمعک نامرئی

قیمت این نوع سمعک‌ها بسته به نوع و سطح تکنولوژی به کار رفته در آن، شکل ظاهری، نحوه قرارگیری سمعک در داخل گوش، لوازم جانبی همراه با سمعک و نوع برند آن‌ها است. شکل ظاهری آن تاثیر خیلی کمی بر قیمت آن دارد. سمعک‌های نامرئی نسبت به سایر سمعک‌های موجود در بازار، اندکی گران‌تر هستند. همچنین قیمت سمعک نامرئی در برندهای مختلف متفاوت است. کمپانی های بزرگ معمولا گروهی از محصولات خود را به مدلهای نامریی اختصاص داده اند. بیشتر محصولات مربوط به سمعک‌های نامرئی دارای قابلیت وایرلس و امکان استفاده از اپلیکیشن موبایل هستند. قیمت خرید سمعک نامرئی برای هر کس به سطح شنوایی و ویژگی های مجرای گوش او بستگی دارد.

یکی از اصلی ترین خواسته های اکثر مراجعین نامرئی بودن و دید کم سمعک است و به همین دلیل هزینه لازم جهت خرید سمعک نامرئی برایشان از اهمیت زیادی برخوردار است. مدل های نامرئی گوناگونی در سطوح تکنولوژیکی و کاربردی مختلف وجود دارند که قیمت هر یک از آن ها با توجه به ویژگی ها و امکانات آن متفاوت است. خرید سمعک نامرئی اقساطی تا حد زیادی می‌تواند به کاربران در خرید سمعک نامرئی در تهران کمک نماید.

سمعک برتر برای راحتی بیماران، کلیه برندها را با قیمت های مختلف به صورت سمعک کوچک و سمعک پنهان ارائه می دهد. قیمت این مدل سمعک ها بر اساس تکنولوژی و پوشش دهی کم شنوایی بیشتر تعیین شده و مناسب با تمامی بودجه ها طراحی شده است.

چه عواملی در تعیین قیمت سمعک نامرئی موثر خواهد بود؟

همانند دیگر محصولات حوزه شنوایی، قیمت کوچکترین سمعک ها که به عنوان سمعک‌های نامرئی شناخته می‌شوند به عواملی همچون برند سازنده سمعک، کیفیت ساخت آن، تکنولوژی های به کار رفته در آن و قابلیت وایرلس بودن آن بستگی دارد. با این حال از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت سمعک‌های نامرئی، می‌توان کمپانی سازنده سمعک و رده تکنولوژی به کار گرفته شده در سمعک را نام برد. برخی دیگر از این عوامل مهم و تاثیرگذار در زیر آورده شده است:

  • تاثیر سایز در تعیین قیمت سمعک نامرئی

در سمعک‌های نامرئی به دلیل محدودیت سایزی که دارند می‌بایست از قطعات مینیاتوری و در عین حال قدرتمند استفاده گردد تا به خوبی بتواند پاسخگوی نیاز های کاربران باشد. به همین منظور جهت تولید قطعات ظریف و در عین حال قدرتمند لازم است که از اصول طراحی خاص و فناوری های به روز استفاده شود که این مسئله خود به خود موجب افزایش قدرت سمعک و به دنبال آن افزایش قیمت نهایی آن خواهد شد. اکثر مدل های سمعک نامرئی IIC در رده های هوشمند تولید می‌گردند که جزو برترین تولیدات کمپانی به حساب می‌روند. به همین خاطر ممکن است در رده های پایین تر به علت استفاده از قطعات مصرفی با کیفیت پایین تر و بزرگتر، سایز مد نظر کاربر به خوبی محقق نگردد و در نتیجه موجب عدم رضایت کاربر گردد..

  • تاثیر تکنولوژی در تعیین قیمت سمعک نامرئی

همان طور که گفته شد یکی از مهم ترین عوامل موثر بر تعیین قیمت سمعک‌های نامرئی، تکنولوژی و امکانات به کار گرفته شده در آن است. استفاده از تکنولوژی مدارات مجتمع در سمعک های هوشمند رده بالا سبب کاهش فضای مورد نیاز و در نتیجه سایز کاملا ظریف سمعک و به دنبال آن بیش‌تر شدن قیمت خواهد شد. سمعک های نامرئی هوشمند از امکاناتی همچون بی سیم بودن، شنوایی دو گوشی، حذف پیشرفته نویز محیطی و تقویت انتخابی بهره می برند. الگوریتم های پردازشی به روز برندها در سمعک‌ها و محصولات نامرئی هوشمند آن ها به کار گرفته می شود و کاربر می تواند به راحتی از آن ها بهره ببرد.

  • تاثیر کیفیت ساخت در تعیین هزینه سمعک نامرئی

به طور کلی از آن جا که سمعک های نامرئی داخل گوشی محسوب می‌شوند، لذا به دلیل قرار گیری در مجرای گوش و مجاورت با رطوبت و جرم گوش بیشتر از دیگر مدل های سمعک در معرض خرابی و آسیب قرار خواهند گرفت. به همین دلیل لازم است که از سمعک های نامرئی ضد آب همراه با پوشش های نانو استفاده گردد. که این خود سبب بالا رفتن قیمت سمعک می شود اما طبیعتا به دلیل خرابی کمتر صرفه اقتصادی بیشتری را برای کاربر به همراه خواهد داشت.

  • تاثیر قابلیت وایرلس در تعیین هزینه سمعک نامرئی

قابلیت بی سیم بودن سمعک از کاربردی ترین تکنولوژی های دنیای سمعک است که به کارگیری آن در مدل های نامرئی بسیار لازم است. در سایر مدل های داخل گوشی امکان قرارگیری دکمه های کنترلی وجود دارد اما سمعک های نامرئی از آن جا که در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرند و کاربر دسترسی کمی به آن خواهد داشت لذا لازم است که حتما از تکنولوژی وایرلس بودن استفاده گردد. همچنین در صورت وایرلس بودن سمعک می توان به راحتی سمعک هوشمند را به موبایل متصل کرد و با برنامه های مربوط به آن صدا را کنترل نمود و برنامه های شنیداری را تغییر داد. همچنین کاربر قادر خواهد بود که صداها را مستقیما از منابع صوتی مختلف بصورت بی سیم دریافت نماید. هرچه این قابلیت‌ها و امکانات به کار رفته  در سمعک بیشتر باشد، قیمت سمعک گوش نامرئی نیز بالاتر می رود.

کلینیک سمعک برتر ارائه دهنده بهترین سمعک نامرئی

یکی از بهترین مراکز معتبر و خوب سمعک نامرئی در تهران، کلینیک سمعک برتر می‌باشد که از پیشگامان ساخت سمعک نامرئی در ایران است. این کلینیک دارای لابراتور تخصصی بوده و جهت انتخاب و یا تعمیر سمعک خود می‌توانید از متخصصان این مرکز و تکنسین‌های دوره دیده در این مجموعه کمک بگیرید. در این مرکز خدمات پس از فروش کاملا رایگان بوده که این باعث ایجاد رضایت خاطر در مشتریان می‌شود. کلینیک سمعک برتر به کمک متخصصان خود در زمینه تعمیر سمعک سعی دارد در کوتاه‌ترین زمان ممکن سمعک شمارا تعمیر کرده و به مشتریان خود تحویل دهد. کلینیک سمعک برتر انواع برند سمعک‌ها را تعمیر می‌نماید که هزینه و قیمت تعمیر در این کلینیک بسته به نوع مشکل سمعک می‌باشد. سمعک‌های نامرئی تجویز و ساخته شده در کلینیک شنوایی و سمعک برتر مناسب با ابعاد و میزان شنوایی شما کاملا در داخل کانال گوش شما قرار گرفته و هیچ کس متوجه این نخواهد شد که شما از سمعک استفاده می کنید. لذا به راحتی قادر خواهید بود که بدون هیچ گونه تغییر محسوس در ظاهر خود کم شنوایی‌تان را پنهان نمایید.

 کلینیک سمعک برتر

کلام پایانی

سمعک‌های نامرئی در کلینیک سمعک برتر، متناسب با ابعاد گوش و میزان شنوایی شما به گونه‌ای ساخته می‌شوند که کسی متوجه استفاده شما از سمعک نخواهد شد. علاوه بر این فروش انواع سمعک نامرئی در کلینیک سمعک برتر، دارای مزایای منحصر به فرد مانند دارا بودن نمایندگی خرید سمعک نامرئی و همچنین نمایندگی فروش سمعک نامرئی، خدمات پس از فروش برای خرید انواع سمعک نامرئی است.

از کجا سمعک نامرئی بخرم؟

خرید سمعک نامرئی تنها از طریق کلینیک های شنوایی سنجی امکان پذیر است. ادیولوژیست یا شنوایی شناس دانش کافی را در زمینه سمعک، نحوه قالب گیری آن، انتخاب انواع سمعک و تنظیم و حتی تعمیر آن دارد. چرا که در صورت مراجعه نمودن به افراد غیرمتخصص و ناکارآمد در این زمینه علاوه بر عدم دستیابی به صدای مطلوب و باکیفیت، ممکن است سبب آسیب رسیدن به پرده گوش حین قالبگیری غیراصولی از گوش نیز گردد. یکی از مهمترین نکات که هنگام تجویز سمعک می‌بایست در نظر گرفته شود این است که شنوایی سنجی دقیقی باید صورت گیرد. مراجعه به مرکز شنوایی شناسی انجام این کار را برای شما آسان تر خواهد کرد. بنابراین در نظر داشته باشید که ادیولوژیست تنها کسی است که صلاحیت انجام دادن تست های شنوایی و تجویز نمودن سمعک نامرئی را دارد. کلینیک سمعک برتر با متخصصان باسابقه و حرفه‌ای خود موجب سهولت خرید سمعک نامرئی برای کاربران خواهد بود.

 آیا می توانم سمعک نامرئی را از گوشم خارج نمایم؟

بله جای دادن و بیرون آوردن سمعک از گوش بسیار راحت بوده، و تعویض باتری ها از آن نیز ساده است. لازم به ذکر است که با توجه به سبکی و سفارشی بودن این سمعک ها در ساخت، با استفاده از پینی که بر روی سمعک تعبیه شده به راحتی از داخل گوش توسط کاربر برداشته می شود.

 

منبع: www.hearinglife.com

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک برتر محفوظ می‌باشد.
طراحی وب
همین الان تماس بگیرید