خیابان شریعتی بالاتر از ظفر، بالاتر از مترو شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر، انتهای کوچه مرشدی، پلاک ۱۷ واحد ۱

021-22909216

جدیدترین سمعک نامرئی

جدیدترین سمعک نامرئی

تحقیقات نشان داده اند، برخی از افرادی که از کم شنوایی رنج می­برند تنها به دلیل آشکار بودن سمعکشان از آن استفاده نمی­کنند و فرایند درمان خود را به تعویق می­اندازند. این موضوع با ورود سمعک های نامرئی به بازار تا حد زیادی رفع شده است.

بسیاری از افراد تمایلی به آشکار بودن سمعک خود ندارند، در نتیجه ترجیح می­دهند از سمعک های نامرئی استفاده کنند. این مدل از سمعک ها که اصطلاحاً IIC نامیده می­شوند بسیار کوچک هستند، به طوری که به سختی دیده می­شوند و عملاً نامرئی هستند.

برندهای مختلفی این مدل از سمعک ها را به بازار عرضه کرده اند که هر یک شکل و طراحی متفاوتی دارد. ما در ادامه درباره سمعک های نامریی بیشتر صحبت می­کنیم. در صورتی که قصد خرید یک سمعک نامرئی مناسب را دارید، مطالعه ادامه مطالب به شما دراین زمینه بسیار کمک می­کند.

سمعک نامرئی چیست؟

IIC مخفف عبارت Invisible In Canal است که به معنای سمعکی است که در مجرای گوش قرار می­گیرد و پنهان است. به سمعکی نامرئی گفته می­شود که کاملا در مجرای گوش قرار بگیرد. این دسته از سمعک ها معمولاً به صورت سفارشی ساخته می­شوند، البته به صورت آماده و از پیش ساخته نیز در بازار موجود هستند.

سمعک نامرئی به دلیل اندازه کوچکی که دارد فاقد برخی امکاناتی است که در دیگر مدل ها وجود دارد. اغلب مدل های نامرئی فاقد اتصال بلوتوثی و وایرلس هستند. در نتیجه امکان کنترل از راه دور در آنها وجود ندارد و باید به صورت دستی مدیریت و تنظیم شوند.

تجویز این نوع سمعک نسبت به سایر مدل ها کمی متفاوت است. دلیل این موضوع این است که شرایط و عوامل شخصی بسیاری در فرایند تجویز آن دخیل هستند. نوع کم شنوایی، میزان جرم گوش، درجه کم شنوایی، شکل مجرای گوش و سبک زندگی از جمله این عوامل هستند.

کلینیک سمعک برتر

مزایای سمعک نامریی

  • اولین مزیتی که سمعک های نامرئی دارند این است که پنهان­اند. این دسته از سمعک ها به دلیل اینکه در مجرای گوش قرار می­گیرند نامرئی هستند و به سختی دیده می­شوند. همین موضوع باعث می­شود استفاده کاربر از سمعک نمایان نباشد و زیبایی ظاهری او حفظ شود.
  • سمعک های نامرئی در مکان یابی و جهت یابی اصوات بسیار بهتر از سایر مدل ها عمل می­کنند. این موضوع به دلیل قرارگیری سمعک نامرئی در مجرای گوش است. با قرار گرفتن این دسته از سمعک ها در داخل مجرای گوش، از خواص اکوستیکی لاله گوش نیز استفاده می­شود که در نتیجه مکان یابی صداها راحت تر انجام می­گیرد.
  • نویز باد یکی از مشکلاتی است که بسیاری از کاربران سمعک را آزار می­دهد. سمعک های نامرئی به این دلیل که در عمق مجرا قرار می­گیرند کمتر در معرض نویزهای محیطی از جمله باد قرار می­گیرند.
  • سمعک های نامرئی بسیار به پرده گوش نزدیک­اند. در نتیجه کیفیت صدای بسیار خوبی را ارائه می­کنند. همچنین میزان فیدبک کمتری نیز دارند.

معایب سمعک نامرئی

  • سمعک های نامرئی به دلیل اینکه رسیور کوچکتری نسبت به سایر مدل ها دارد، قدرت کمتری داشته و تنها برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط مناسب است. بلندگو یا همان رسیور این دسته از سمعک ها بسیار ریز بوده و قدرت کمی دارد. در نتیجه برای افرادی که کم شنوایی شدید تا عمیق دارند مناسب نیستند.

  • سمعک های نامرئی به طور کامل در مجرای گوش قرار دارند؛ درنتیجه همیشه در معرض جرم گوش قرار می­گیرند. ممکن است جرم گوش به داخل سمعک نفوذ پیدا کند و به قطعات آن آسیب وارد کند. به همین دلیل استفاده از این مدل سمعک برای سالمندان و همچنین افرادی که ترشح بیش از حد جرم گوش دارند، توصیه نمی­شود.

  • یکی از معایب اصلی که این دسته از سمعک ها دارند این است که به دلیل اندازه کوچک تنها دارای یک میکروفون هستند. این در حالی است که در سایر مدل ها مخصوصاً مدل های پشت گوشی بیش از دو تا چند میکروفون یافت می­شود. اندازه کوچک سمعک های نامرئی باعث شده فاقد میکروفون جهت دار یا دایرکشنال باشند. قابلیت دایرکشنال در محیط های پر سر و صدا بسیار کاربردی است و نویزهای اطراف را کاهش می­دهد. میکروفونی که در سمعک نامرئی استفاده می­شود بدون جهت بوده و به تمامی اصوات اطراف حساس است؛ به همین خاطر در حضور نویز محیطی، عملکرد خوبی از خود نشان نمی­دهند.

  • همه افراد نمی­توانند از سمعک های نامرئی استفاده کنند. گوش برخی از افراد باریک بوده و برخی دیگر کوتاه می­باشد. مجرای گوش بیمار باید دارای یک شکل و اندازه به خصوصی باشد تا شنوایی شناس بتواند این گروه از سمعک ها را تجویز کند. چنانچه مجرای گوش شما بسیار کوچک بوده یا به صورتی باشد که نتوان سمعک IIC را تجویز کرد، احتمالاً سمعک نامرئی برای شما مناسب نباشد.

  • سمعک نامرئی بسیار کوچک بوده و قرار دادن آن در داخل گوش کار سختی محسوب می­شود. چنانچه از لحاظ بینایی ضعیف هستید یا مهارت دستی کمی دارید، هنگام استفاده از نوع سمعک با مشکل مواجه می­شوید. به همین خاطر این گروه از سمعک ها برای سالمندان که با مشکلات حرکتی و بینایی دست و پنجه نرم می­کنند، چندان مناسب نمی­باشد.

  • هر چه اندازه باتری سمعک کوچکتر باشد، عمر کمتری نیز خواهد داشت. سمعک های نامرئی بسیار کوچک بوده و در نتیجه باتری های بسیار ریزی در آنها به کار می­رود. همین موضوع باعث شده عمر باتری سمعک های نامرئی بسیار اندک بوده که یکی از بزرگترین معایب این گروه از سمعک ها محسوب می­شود.

مزایای سمعک نامرئی

جدیدترین سمعک نامرئی

برندهای معتبر دنیا از جمله اتیکن، سیگنیا یا همان زیمنس سابق، ریساند، ویدکس، فوناک و... با بهره گیری از جدیدترین دستگاه ها و فناوری های روز دنیا، سمعک های نامرئی با کیفیتی را به بازار عرضه کرده اند. این برند ها تلاش کرده اند با کمک متخصصین نیازهای شنوایی افراد را به بهترین نحو رفع کرده و مشکلات شنوایی آنها را به حداقل برسانند. ما درادامه جدیدترین سمعک نامرئی را به شما معرفی می­کنیم.

  • سمعک نامرئی اتیکن

سمعک Opn IIC اتیکن یکی از از پیشرفته ترین و کوچکترین سمعک های کمپانی اتیکن بوده که صدایی شفاف به کاربر ارائه می­کند. اتیکن ادعا می­کند این مدل سمعک در گوش بیش از 80 درصد بیماران کاملاً نامرئی بوده و دیده نمی­شود. به دلیل اندازه کوچک این سمعک ها، اتصال بلوتوثی و وایرلس در آنها حذف شده است. در حال حاضر سمعک های Opn IIC اتیکن در سطوح مختلف تکنولوژی در بازار موجود هستند.

سمعک Siya اتیکن نیز یکی دیگر از سمعک های نامرئی هوشمند این کمپانی بوده که بر اساس پلتفرم Velox ساخته شده است. این پلتفرم باعث می­شود سمعک پردازش صدا را با سرعت بیشتری انجام دهد و صدا را با کیفیت عالی و شفاف ارائه کند. سمعک نامرئی سیا اتیکن نیز در دو سطح تکنولوژی 1 و2 به بازار عرضه شده است.

  • سمعک نامرئی سیگنیا(زیمنس)

کمپانی موفق زیمنس(سیگنیا) سمعک های داخل گوشی و نامرئی بسیاری را به بازار عرضه کرده که هر یک کیفیت قابل قبولی را ارائه می­کنند. سمعک Insio Nx llC یکی از این محصولات بوده که برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط مناسب است. این سمعک هوشمند در سه سطح تکنولوژی به کاربران ارائه شده که همگی دارای مدارات مدیریت وزوزگوش، ضد فیدبک و ضد نویز هستند. صدای سمعک Insio Nx llC زیمنس، فوق العاده شفاف و واضح بوده و با توجه به کیفیتی که برای کاربران ارائه کرده است، قیمت مناسبی نیز دارد.

سمعک Silk زیمنس نیز از نوع داخل گوشی و پیش ساخته بوده که اندازه بسیار کوچکی دارد. این نوع سمعک نیز بر اساس پلتفرم Nx طراحی شده و در سه سطح تکنولوژی 3 و 5 و7 در بازار موجود می­باشد.

  • سمعک نامرئی ویدکس

سمعک Menu llC ویدکس هوشمند بوده و کیفیت و دوام بالایی دارد. مصرف باتری پایینی داشته و فرد را از تعویض مرتب باطری بی نیاز می­کند. در سه سطح تکنولوژی مختلف به بازار عرضه شده و قیمت مناسبی دارد. دارای مدارات ضد فیدبک قوی بوده و برای انواع کم شنوایی های ملایم تا متوسط مناسب است.

  • سمعک نامرئی ریساند

کمپانی ریساند هم سمعک های نامرئی باکیفیتی به بازار عرضه کرده است. Linx 3D  و 2 Linx دو عدد از مدل های نامرئی این کمپانی موفق است که در آنها از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا استفاده شده است. این سمعک ها بسیار کوچک بوده و کاملاً در داخل مجرای گوش قرار می­گیرند. در آنها از سیستم تغییر صدا محیطی، برنامه پوشش دهنده وزوزگوش و همچنین فناوری دوگوشی به کار گرفته شده است.

  • سمعک نامرئی فوناک

سمعک Lyric فوناک برای اولین بار در سال 2012 توسط این شرکت معرفی و به بازار عرضه شد. این سمعک بسته به شکل مجرای گوش بیمار تا حدود زیادی نامرئی است. سمعک لیریک فوناک به طور معمول تا 4 ماه در مجرا باقی مانده و سپس بعد از این مدت توسط ادیولوژیست از گوش خارج شده و تعویض باتری و سرویس های دوره ای بر روی آن انجام می­گیرد. پس از انجام این مراحل، سمعک نامرئی دوباره توسط شنوایی شناس در مجرای گوش شخص قرار می­گیرد.

  • سمعک نامرئی یونیترون

یونیترون در بین محصولات خود، سمعک نامرئی باکیفیتی با نام Insera llC رابه بازار عرضه کرده است که برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط مناسب است. این مدل که یکی از انواع جدیدترین سمعک نامرئی به شمار می­آید، بسیار کوچک بوده و مصرف باتری پایینی دارد. صدایی واضح و شفاف به کاربر ارائه کرده و در شش سطح تکنولوژی مختلف در بازار موجود است. مدارات ضد فیدبک، نویز و کنترل وزوزگوش نیز در این سمعک موجود می­باشد.

  • سمعک نامرئی استارکی

سمعک نامرئی ساندلنز استارکی، یکی از پیشرفته ترین مدل ها در بازار است که کیفیت و عملکرد قابل قبولی را به کاربر ارائه می­کند. این سمعک متناسب با شکل مجرای گوش شما قالبگیری و ساخته می­شود و راحت در عمق مجرای گوش شما قرار می­گیرد. در سمعک هوشمند ساندلنز استارکی، از سیستم پردازشی جدید سینرژی و یک سیستم عامل پیشرفته استفاده شده است. همچنین دو مدار تراکمی نیز در این سمعک موجود است.

  • سمعک نامرئی برنافن

سمعک نامرئی Zerena llC برنافن، از جدیدترین و پیشرفته ترین محصولات این کمپانی محسوب می­شود. این سمعک هوشمند برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط مناسب بوده و در آن از تکنولوژی Channel Free نیز استفاده شده است. قیمت سمعک نامرئی زرنا نیز متناسب با سطح فناوری که دارد، کاملاً مناسب است.

جدیدترین سمعک نامرئی روز دنیا

جدیدترین سمعک نامرئی روز دنیا

اتیکن به تازگی مدل های نامرئی جدیدی را به دنیا معرفی کرده است که عملکرد بسیار مطلوبی را به کاربران ارائه می­کنند. سمعک Opn llC یکی از سمعک های نامرئی باکیفیت اتیکن است که نیازهای شنوایی کاربران را برطرف می­کند. سیگنیا، ریساند و فوناک نیز از دیگر کمپانی هایی هستند که سمعک های نامرئی جدیدی را به بازار عرضه کرده­­اند.

جدیدترین مدل سمعک نامرئی

کمپانی های بزرگ تولیدکننده سمعک از سال 2019، مدل های جدیدی از سمعک های نامرئی را به بازار عرضه کرده اند که در آنها از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا استفاده شده است. Titsnium فوناک، Linx 3D ریساند و Insio llC سیگنیا از جدیدترین مدل هایی هستند که به کاربران معرفی شده­اند.

جدیدترین سمعک نامرئی وزوزگوش

برخی کمپانی ها از مدارات مدیریت وزوزگوش در سمعک های نامرئی خود استفاده می­کنند. سمعک Insera llC یونیترون، سمعک Insio Nx llC زیمنس(سیگنیا) و سمعک Linx 3D ریساند از جمله جدیدترین سمعک نامرئی هستند که به سیستم پوشاننده وزوزگوش مجهزاند.

کلینیک سمعک برتر 

جمع بندی

به طور کلی سمعک های نامرئی برای افرادی که کم شنوایی ملایم تا متوسط دارند و همچنین مایل نیستند سمعکشان آشکار شود، بسیار مناسب می­باشند. سمعک نامرئی در عمق مجرا قرار گرفته و صدای واضحی را به شما ارائه می­کند. برای خرید جدیدترین سمعک نامرئی بهتر است به مراکز و کلینیک های معتبر مراجعه کنید و قبل از خرید، آزمایشات شنوایی و قالبگیری را حتماً انجام دهید.

جدیدترین سمعک نامرئی را از کلینیک سمعک برتر تهیه کنید!
کلینیک سمعک برتر یکی از معتبرترین مراکز شنوایی در تهران است که 24 سال سابقه فعالیت حرفه ای در این زمینه را دارد. برای دریافت نوبت و یا هرگونه اطلاعات بیشتر می­توانید با کلینیک تخصصی سمعک برتر تماس بگیرید.

 

سوالات متداول درباره جدیدترین سمعک نامرئی

  • جدیدترین سمعک نامرئی در ایران کدام است؟

Titsnium فوناک، Linx 3D ریساند و Insio llC سیگنیا از جدیدترین مدل هایی هستند که به کاربران معرفی شده­اند.

  • قیمت سمعک نامرئی چقدر است؟

به طور کلی قیمت سمعک ها از جمله مدل نامرئی، بر اساس سطح تکنولوژی استفاده شده در آن ها تعیین می­شود و متغیر است. برای اطلاع دقیق از قیمت جدیدترین سمعک نامرئی، با کلینیک سمعک برتر تماس بگیرید.

  • گارانتی سمعک های نامرئی چگونه است؟

گارانتی سمعک های نامرئی معمولاً به صورت شرکتی صادر شده و مدت زمان آن یک تا دو ساله است.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک برتر محفوظ می‌باشد.
طراحی وب
همین الان تماس بگیرید