بهترین سمعک
در این مقاله به مطالبی راجع به سمعک می پردازیم از قبیل انواع سمعک، لزوم استفاده از سمعک، تکنولوژی های سمعک و... اما قبل از آن مروری خواهیم داشت کم شنوایی و انواع آن.
انواع کم شنوایی:
ساختمان گوش از سه قسمت گوش خارجی،میانی و داخلی تشکیل شده است. هرگونه ضایعه یا اختلالی در این مسیر موجب بیماری گوش و نوعی از آسیب شنوایی می گردد.
به طور مثال ساده ترین آن جرم گوش می باشد که باعث خارش گوش، و اگر میزان آن زیاد باشد به همراه مقدار ی از کم شنوایی میباشد که بعد از ساکشن یا شستشوی گوش برطرف میگردد.
توصیه ی کارشناسان ما در کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر به بیماران محترم این است که به هیچ عنوان از گوش پاک کن استفاده نکنند و بعد از حمام از سشوار استفاده شود.
اختلال دیگر پارگی پرده گوش می باشد که ممکن است در اثر ضربه یا عفونت ها ی گوش باشد. که دراین صورت با انجام تست شنوایی سنجی و تمپانومتری میزان پارگی و تاثیر آن روی شنوایی، مشخص میشود. برای درمان پارگی پرده گوش اگر پارگی به تازگی باشد که با مصرف دارو و در نهایت جراحی گوش، برطرف میشود.اما اگر این عارضه قدیمی باشد و به علت افزایش سن جراحی جوابگو نباشد، استفاده از سمعک توصیه می گردد. حال اگر گوش ترشح و عفونت داشته باشد سمعک پشت گوشی توصیه میگردد اما اگر مجرای گوش خشک باشد با توجه به میزان کم شنوایی می توان سمعک داخل گوشی هم تجویز کرد.
از دیگر بیماری های گوش، اتواسکلروز، کلستاتوما، عفونت های گوش میانی که در کودکان بسیار شایع است و... میتوان نام برد.
از شایع ترین علت کم شنوایی پیرگوشی است که پیشرونده است با افزایش سن بدتر می شود.
بیمار با شکایت کم شنوایی، عدم درک شنوایی(یعنی اینکه صدا را می شنوم اما تشخیص نمیدهم) و گاها با شکایت سرگیجه و وزوز گوش مراجعه می کند.
چرا باید از سمعک استفاده کنم؟
از عواقب کم شنوایی می توان به کاهش درک شنیداری، انزوا، افسردگی، کاهش روابط اجتماعی اشاره کرد.
به خصوص در سن پیرگوشی که افزایش سن مزید بر علت می شود و دقت و توجه شما را هم تحت تاثیر قرار میدهد.
در بیمارانی که از دیابت رنج می برند، ما بیشتر شاهد کم شنوایی هستیم و توصیه میکنیم حتما سالانه شنوایی خود را چک کندد.
چه سمعکی برای من مناسب است؟
تشخیص اینکه شما کاندید چه نوع سمعکی هستید بر عهده متخصص شنوایی شناسی می باشد. شما با مراجعه به کلینیک شنوایی سمعک برتر، کارشناسان ما بر اساس تست شنوایی سنجی شما، بهترین مشاوره رادر اختیار شما قرار میدهند.
بر اساس نوع و میزان کم شنوایی شما میتوانید انتخاب های متنوعی را داشته باشید. به طور مثال در کم شنوایی های ملایم تا شدید سمعک داخل گوشی هم میتوان استفاده کرد(به شرطی که پرده گوش سالم باشد و ) اما در کم شنوایی عمیق حتما از سمعک پشت گوشی بایدد استفاده شود.
کلینیک سمعک برتر دارای نمایندگی سمعک زیمنس میباشد و بهترین سمعک را در این مرکز می توانید تهیه کنید. با توجه به نیاز شما انواع سمعکهای داخل گوشی، سمعک پشت گوشی و سمعک ریک را می توانید در کلینیک سمعک برتر امتحان کنید.
همچنین شما میتوانید از مدل های سمعک بدون قالبگیری استفاده کنید که مربوط به تکنولوژی 2017 -2019 می باشد.
در کلینیک تخصصی شنوایی سعک برتر، کارشناسان ما تلاش می کنند که بهترین سمعک را باتوجه به نوع و میزان کم شنوایی، نیاز و توقع شما از شنیدن، محیط زندگی و ارتباطات اجتماعی شما تجویز کنند. بهترین سمعک برای شما، تجویزی است که کارشناسان ما با توجه به موارد گفته شده و بودجه برای شما در نظر میگیرند که از کیفیت شنوایی مناسبی بهره مند شوید. در نظر داشته باشید که نباید بودجه بیمار را اولویت قرار داد تا بتوانیم بهترین سمعک متناسب با میزان شنوایی شما تجویز کنیم. پس در انتخاب مرکز شنوایی سنجی و خرید سمعکتان دقت کافی داشته باشید تا به نتیجه دلخواهتان برسید. کلینیک شنوایی سنجی سمعک برتر دارای نمایندگی سمعک زیمنس در محدوده شمال شرق تهران میباشد.
از مشکلات سمعک که در سال های اخیر بیماران از آن ناراضی بودند، سوت کشیدن سمعک بود که در نسل سمعک هوشمند این مشکل برطرف شده و سیستم فیدبک گیری سمعک به صورت هوشمندانه عمل میکند و مانع از سوت سمعک می شود.
یکی دگیر از علت نارضایتی بیماران، عدم درک کافی در محیط های شلوغ و پرسروصدا است که خوشبختانه کلینیک سمعک برتر با داشتن تکنولوژی روز دنیا با ارایه سمعکهای هوشمند و فراهوشمند باعث افزایش درک شنیداری می شود. به این صورت که میکروفن های چرخشی سمعک با بهره گیری از (سیستم نویز ریداکشن)، صداهای گفتاری و مهم را تقویت میکنند و از صدای نویز و مزاحم اطراف می کاهند.
در سمعکهای فراهوشمند که ما میکروفن های گردان همه سویه را داریم کمک میکند تا کاربر صدا ها را به صورت واضح از همه محیط بشنود حتی اگر در محیط شلوغ مثل مهمانی هستند که چندین منبع صدا وجود دارد، تفکیک صداها با سرعت و قدرت بالایی انجام میشود.
برای بیمارانی هم که تمایلی به تعویض باتری ندارند، ما سمعکهای شارژی را معرفی می کنیم.
سمعک بدون باتری که در کلینیک سمعک برتر موجود می باشد در تكنولوژي جديد سمعكهاي زيمنس به نام signia NX/ primax معرفي شده.اين سمعك نيازي به باتري ندارد و همراه يك شارژر ارائه مي شود. سمعک قابل شارژليتيوم كه در 4 ساعت شارژكامل ميشود وبافندك ماشين نيزقابل شارژاست. شارژر سمعك علاوه بر عمل شارژ كردن، وظيفه رطوبت گيري از سمعك راهم دارد.
هم چنین برای افرادی که از کم شنوایی یکطرفه رنج می برند، سیستم كراس باي كراس به صورت وايرلس براي كم شنوايي هاي يكطرفه نیز توصیه می شود.
یکی از مواردی که در هنگام تجویز و تنظیم سمعک باید به آن دقت داشت و متاسفانه کمتر به آن دقت میشود، بار ذهنی است که در هنگام گوش دادن به گفتار در شلوغی به کاربر سمعک وارد میاید. این بار ذهنی را تلاش شنیداری می نامند.
تلاش شنیداری آن میزان زحمت و تلاشی است که کاربر سمعک از خود بروز می دهد تا بتواند کلمات و گفتار را در شرایط شلوغ بشنود. به عبارت دیگر در هنگام تجویز و تنظیم سمعک نه تنها باید تقویت به صورتی ارایه و تنظیم شود که منجر به بهبودی درک گفتار شود، بلکه باید به گونه ای نیز باشد که درک گفتار به راحتی و آسان برای کاربر رخ دهد، یعنی بهبودی درک گفتار با کمترین تلاش شنیداری. این هدف اصلی متخصصین ما در کلینیک سمعک برتر برای بیماران گرامی می باشد.
نکته دیگری که بیماران عزیز باید به آن توجه داشته باشند چکاب سالانه شنوایی و تنظیم سمعک است. اگر شنوایی شما در طول زمان تغییر کند حتما تنظیم جدید برای سمعکتان باید انجام شود تا همیشه شنوایی با کیفیت را داشته باشید و از شنیدن صداهای اطراف لذت ببرید.
در رابطه با تنظیم سمعک، تنظیم روتینی که تمامی کلینیک ها مجهز به آن می باشند، تنظیم سمعک های دیجیتال و هوشمند و فراهوشمند با هایپرو است. و ما در کلینیک شنوایی سمعک برتر مفتخریم که با داشتن بروزترین تجهیزات شنوایی در تشخیص، بررسی و درمان مشکلات شنوایی و تجویز سمعک بیمارن سهیم باشیم. به همین علت توصیه می کنیم حتما در تنظیم سمعک و بخصوص در نوزادان به علت عدم همکاری، از دستگاه REM استفاده شود که حجم مجرای گوش و فاصله سمعک تا پرده گوش به صورت منحصر فرد در هر بیمار در نظر گرفته میشود تا بهترین تنظیم متناسب با آناتومیک گوش شما صورت گیرد. متاسفانه در اکثر مراکز همچنان به شیوه قدیم عمل می کنند و فقط چند مرکز انگشت شمار مجهز به دستگاه REM می باشند.
کلینیک سمعک برتر همراه شماست تا بهترین سمعک را متناسب با نیاز شما، برایتان تجویز نماید.